13.9 C
Craiova
sâmbătă, februarie 24, 2024

Adrian Mititelu: „Mihai Rotaru a vrut să îmi vândă echipa”

În timp ce Mihai Rotaru caută noi acționari la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu vine cu noi scenarii!

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a propus un scenariu surprinzător cu privire la retragerea lui Mihai Rotaru de la conducerea Universității Craiova. Acesta sugerează că momentul potrivit pentru acest lucru ar fi fost o fuziune între echipe.

Adrian Mititelu vine cu un scenariu incredibil despre fuziune și despre intențiile lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a declarat că are o datorie de aproape 20 de milioane de euro către Universitatea Craiova și că solicitarea acestei sume ar duce la falimentul clubului, pe care încă încearcă să-l facă profitabil. Mai mult, el nu a ezitat să afirme că este dispus să se despartă de clubul din Bănie, dacă ar găsi investitorii adecvați, conform Orange Sport.

În lumina discuțiilor despre fuziunea menționată de Olguța Vasilescu, Adrian Mititelu a propus un scenariu incredibil. Potrivit acestuia, fuziunea dintre FCU Craiova 1948 și Universitatea Craiova ar putea fi doar o scuză pentru Mihai Rotaru să se retragă din fotbal. Mai mult, Mititelu a afirmat că a respins cererea lui Rotaru de fuziune. Iar pentru Universitatea Craiova se caută doar anumiți investitori care să cumpere acțiuni.

Întâlnire decisivă pentru fuziune. Adrian Mititelu: „I-am răspuns că o să mă gândesc”

„Normal că nu e posibilă fuziunea. A dezminţit şi Rotaru, de la el a plecat discuţia asta. El ştie opinia noastră, că noi l-am refuzat pe el. Vezi, Doamne, era el interesat de o asociere cu noi. Nu! El voia să scape, acum nu ştiu dacă mai vrea, de echipa pe care o are şi această propunere era o modalitate de a scăpa de echipă.

A şi declarat, e vrăjeala lui că el caută acţionari. Ştiţi cum caută acţionar prin Craiova? Caută acţionari printre oameni cu afaceri directe din bani publici, le dă 5% şi îi bagă acolo direct sau indirect. Totul este o farsă!”, a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

„Avem exemple de oameni care nu vor să fie văzuţi la stadion ca să nu fie daţi afară de la serviciu”

Patronul lui FC U Craiova a continuat prin a spune că Mihai Rotaru i-a făcut o ofertă pentru echipa Universităţii Craiova. 

„El a vrut ca eu să-i cumpăr echipa, că această fuziune de fapt mă costa bani, nu făcea el fuziune pe gratis. N-au reuşit acum tot ei că nu vor ei. Nu mă interesează, că eu am drumul meu. E o mare problemă în oraş că au suporteri mai mulţi. Vă spun că avem exemple de oameni care nu vor să fie văzuţi la stadion ca să nu fie daţi afară de la serviciu.

E şi situaţia că joacă în play-off. Eu n-am reuşit să ajung în această competiţie restrânsă, au sponsori cu legături din bani publici. Cu mine nu vor să se asocieze că nu vor să fie contra curentului, dar ei n-au ce am eu, baza mea, că ajungi acolo şi zici că eşti într-o ţară din UE”, mai spus Adrian Mititelu, pentru Orange Sport. 

În clasamentul Superligii, Universitatea Craiova este pe locul al patrulea, cu 37 de puncte, în timp ce FCU Craiova este pe 10, cu 30 de puncte. 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles