Mititelu: „Pușcaș și Napoli o să dea explicații”

UPDATE: Nicolo Napoli a fost demis din funcția de antrenor al echipei! Noul staff tehnic al FCU va fi compus din: Filip Adrian – Antrenor Principal, Madalin Ciuca – Antrenor Secund – Jucator, David Valentin – Antrenor Portari!

Echipa Craiovei din liga a treia, patronată de Adrian Mititelu, se află într-o situație pe care puțini și-o imaginau la începutul sezonului. Oltenii și-au pierdut vedetele și sunt la opt puncte de primul loc, cu 12 meciuri înainte de finalul campionatului.

Mititelu spune că atmosfera din cadrul echipei este deteriorată grav, iar primii responsabili pentru acest lucru sunt Nicolo Napoli și Marcel Pușcaș. Ulterior, antrenorul italian a fost demis.

„Sunt probleme. Conducerea într-o parte, jucătorii în cealaltă parte”

Indiferent de rezultate clubul merge inainte, orice alte comentarii contrare sunt eronate. Obiectivul asumat şi declarat al echipei pentru acest sezon este promovarea in Liga 2. Clubul a asigurat în acest sezon (eforturi financiare enorme), condiţii net superioare celorlalte competitoare, cu toate acestea rezultatele si jocul s-au lăsat asteptate. Clubul a satisfăcut toate cererile făcute de Antrenorul Nicolo Nicolo vizavi de lot, pregatire centralizata,veniri/plecari jucatori. În acest moment echipa s-a îndepărtat mult de locul 1,pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei sufera în mod evident. Mai mult,atmosfera din cadrul echipei este una deteriorata grav ,incompatibila cu performanta. Responsabili pentru aceasta stare sunt Preşedintele Puscas şi Antrenorul Napoli,ambii urmând sa dea explicaţii pentru aceasta stare de fapt,urmand ca mâine sa se facă o analiza a tuturor aspectelor mentionate“, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

Un proiect ambițios a fost anunțat în Bănie. Omul de afaceri a anunțat că este posibil ca în oraș să se mai construiască o arenă, ceva mai mică, dar utilă.

Încă un rând de critici pentru Mitrita: „Nu se ştie ce e cu fotbalul”

Legat de activitatea clubului ,subsemnatul am că prioritate începerea lucrărilor pentru construirea unei baze de antrenament, dar şi antamarea discuţiilor în vederea construirii unei arene de 10 mii de locuri în zona Balta Craiovita. Însă despre aceste investiţii sper sa am vesti bune după ziua de Marţi când se pronunţa instanta în procesul cu Puz-ul

În 3 minute poți să citești și:  Mateiu: „Am marcat 4 goluri în campionat, ca niciodată!”

Acka: „E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată!”

Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

 Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *