27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Adrian Mititelu preia controlul total la FCU Craiova: „Începând de azi, eu răspund de tot la echipă”!

Ajuns la capătul răbdării, refuzat de antrenor mari, Adrian Mititelu se ocupă personal să mențină FCU Craiova în prima ligă!

Adrian Mititelu s-a decis și nu se mai bazează pe nimeni la FCU Craiova. Finanțatorul echipei a fost extrem de supărat pe toată lumea și spune că se va ocupa în totalitate de echipă. Situația vine în urma eșecului cu Oțelul.

Adrian Mititelu, patron, antrenor și căpitan la FCU Craiova

Adrian Mititelu, finanțatorul FCU Craiova, a anunțat că el va decide tot la echipă până la finalul sezonului. Oltenii au căzut ajuns în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Finanțatorul a căutat antrenor după înfrângerea cu Oțelul, scor 1-2, și l-a sunat pe Marius Șumudică.

A fost refuzat, pentru că antrenorul vrea să revină pe bancă din vară. Astfel, Mititelul a decis că el se va ocupa de tot la echipă.

Influențat de fani

„Suntem într-un moment neașteptat, neanticipat. Nu îmi explic. E o situație nemaiîntâlnită. Le-am asigurat toate condițiile jucătorilor, nu se pot plânge de nimic. Au cele mai bune condiții, suntem în primele 4 din România la condiții. Schimbarea de antrenor a venit din cauza rezultatelor. Când intri într-o vrie, poate iei și decizii greșite.

Presiunea e la fel de mare ca înainte, deși sunt două echipe în Craiova. Uneori ești influențat și de fani, care sunt activi în media. Multe decizii le iei și din cauza acestor influențe. Napoli e văzut drept cel mai mare antrenor de unii suporteri.

Începând de azi, eu răspund de tot la echipă. Am vrut antrenori mari, dar probabil le-a fost teamă. Am vorbit cu Marius, am vorbit și cu alții. Dar au vrut de la vară. La vară predau tot, nu mă voi mai implica deloc în fotbal.

Eu sunt responsabilul numărul 1. Toate deciziile au fost luate de mine. Deciziile la club sunt 100% ale mele”, a declarat Adrian Mititelu la digisport, potrivit gsp.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles