12.3 C
Craiova
sâmbătă, martie 2, 2024

Adrian Mititelu vrea întâlnirea deceniului, cu Mihai Rotaru: „Să vorbim față în față”

În timp ce mulți își doresc fuziunea echipelor din Craiova, Adrian Mititelu e gata să stea față în față cu Mihai Rotaru!

Adrian Mititelu este convins de faptul că echipa lui Mihai Rotaru va prinde play-off-ul. Patronul de la FCU consideră dă CS Universitatea Craiova are suficientă putere pentru a ajunge în fazele superioare ale campionatului intern. Mititelu speră, totuși, să se dueleze cu rivalii din oraș în Cupa României. Mai mult decât atât, omul de afaceri din Bănie e nerăbdător ca cele două echipe ale orașului să își măsoare forțele în primăvară.

FCU Craiova este într-o formă foarte bună. Costantino are mulți mijlocași de valoare și atacanți care pot marca oricând. Bauza, Bahassa, Baeten, Sidibe, Chițu sau Blănuță sunt gata să învingă echipa lui Mihai Rotaru. Adrian Mititelu continuă să îl acuze pe rivalul său din oraș și spune despre acesta că ar fi stelist și că nu cunoaște istoria Universității Craiova. Totodată, finanțatorul de la FCU își dorește să stea la aceeași masă cu Rotaru, la o discuție față în față.

Adrian Mititelu vrea întâlnirea deceniului, cu Mihai Rotaru

„CSU va fi în play-off. Să nu exagerăm și să spunem că riscă să nu fie în play-off. Avem șanse să ne întâlnim în Cupă și oricum ne duelăm și în martie. Abia aștept să vină meciul ăla. E cel mai important. Putem să-l lăudăm pe domnul Rotaru că e bogat și foarte potent. Dacă luam și eu 50 de milioane de euro de la ANPR, eram și mai bogat decât el. E ușor să umfli în pene când statul te finanțează cu o sumă nerambursabilă, când statul îți întinde o mână de ajutor.  Dacă avem banii lui, băgam de zece ori mai mult. Eu am încercat să fac ceva. Alții au profitat. Țineau cu Steaua și acum se dau fanii Universității Craiova. Bă, lăsați-o dracului în pace!

Dacă mă duc cu Rotaru la o emisiune și ne putem trei întrebări despre istoria fotbalului craiovean, fac 3-0. Să vorbim față în față. Să vedem care e cu echipa asta. Eu am făcut tot ce a depins de mine. Acum apărut oamenii ăștia foarte bogați, ca domnul Șucu sau domnul Rotaru, care e sprijinit de autorități și de sponsori. Vin sponsorii de capul lui… Stau la coadă. Eu compensez cu suflet și dăruire. Dar mai rezist. Echipa nu se închidă, nu dă faliment. Domnul Rotaru e foarte bogat, e miliardar în euro. Important e că nu am murit și că nu și-au atins scopul de a ne distruge și de a ne lua locul. Chiar dacă au luat mulți dintre suporteri. Dar se va face dreptate, a spus Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Echipele din Craiova au șanse mai să joace în play-off

Ambele echipe din Craiova vor în play-off. Încă două meciuri tensionate nu pot face decât să crească nivelul. Fotbaliștii din ambele tabere trebuie să se mobilizeze. Aceștia vor căpăta experiență, în astfel de confruntări, unde rivalitatea e imensă, iar orgoliile nu pot fi măsurate.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles