27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Adrian Neaga o vede pe Universitatea Craiova cu șanse la titlu!

Adrian Neaga a explicat ce se întâmplă la Universitatea Craiova: „Nu o văd scoasă din luptă”!

Adrian Neaga rămâne un suporter înfocat al FCSB-ului, dar nu ignoră alte echipe, inclusiv Universitatea Craiova. Fostul fotbalist a descris care sunt echipele care se bat la play-off, dar și la titlu în Liga 1.

Adrian Neaga, alibi pentru Universitatea Craiova

Adrian Neaga rămâne un suporter înfocat al FCSB-ului, echipă pe care o consideră continuatoarea Stelei. Cine crede fostul atacant că are șansa numărul unu în lupta la titlu. FCSB e lider în SuperLiga înaintea etapei a 27-a din SuperLiga. Roș-albaștrii au 55 de puncte. În urma lor este Rapid, cu 48 de puncte. Podiumul este completat de CFR Cluj, cu 45 de puncte.

Cine se bate la titlu

„Parcă nu au mai avut evoluțiile de dinaintea pauzei. (n.r. – FCSB). Dar eu consider că anul ăsta Steaua are prima șansă la campionat. Chiar dacă vor fi meciuri foarte grele în play-off. Pentru că în play-off toate echipele vor da totul să meargă în preliminariile cupelor europene. Cred că ăsta e obiectivul fiecăreia.

(n.r. – e bătaie cu Rapid și CFR?) Eu cred că și Craiova. Nu o văd scoasă din luptă cu toate că în acest început de an a avut evoluții foarte slabe. Cred că anul ăsta nu au nimerit deloc transferurile. Poate acești jucători care au venit sunt jucători valoroși, nu i-am urmărit, și au nevoie de timp de adaptare.

Dar la Craiova sunt oameni competenți la club și cred că își vor reveni din perioada mai nefericită pe care o traversează. Plus că e și Farul la play-off”, a declarat Adrian Neaga, potrivit fanatik.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles