Adrian Porumboiu: „Mangia e unul dintre cei mai slabi antrenori”

Fost arbitru și fost finanțator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu și-a spus părerea despre situația de la U Craiova și l-a criticat dur pe Mangia!

Adrian Porumboiu l-a contestat fără pic de menajamente pe antrenorul Universității Craiova. Fostul arbitru nu crede că oltenii au vreo șansă la titlu și nu înțelege cum a ajuns Mangia să antreneze în Bănie. Sistemul cu trei fundași centrali folosit de antrenorul italian a fost unul dintre lucrurile care l-au făcut pe fostul patron de la FC Vaslui să-l conteste pe tehnicianul alb-albaștrilor.

„Mangia e modest. Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde. E unul dintre cei mai slabi antrenori.
Văd că se antrenează să vorbească engleza, poate prinde un contract în țările arabe. Nu poți juca cu un sistem cu trei fundași centrali în linie. Toți trei sunt rigizi, greoi și pasează slab. Kelici e vai de mama lui! Ce antrenor ești tu, nea Mangia? Eu nu am văzut antrenor italian mai slab decât acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Se vede că a antrenat numai la echipele de copii și juniori. Te doare capul, e un antrenor modest, modest. Este păcat de Craiova. Cum să îți iei așa antrenor? Rotaru pare isteț, dar pare că nu înțelege prea multe dacă pun asemenea antrenor. Craiova nu are nicio șansă la titlu cu așa evoluții și cu acest joc”, a declarat Adrian Porumboiu la Pro X.

Ce variantă propune Porumboiu pentru banca Universității!

Ideea cum că oltenii vor să-și aducă alt antrenor i-a surâs lui Adrian Porumboi, care are și un favorit.

„Ar fi bine dacă cei de la Craiova îl aduc pe Pițurcă. Echipa ar avea ceva speranțe ”, a completat fostul arbitru.

Sursă foto: gsp.ro

Votează-ți antrenorul: Piți, Edi sau Mangia? 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *