fbpx

Adriana Rogojină: „V-am jignit echipa. Vă cer scuze!”

Oltenii nu i-au oferit o primire prea călduroasă, dar Adriana Rogojină a avut un mesaj emoționant pentru suporterii Universității!

Este deja foarte bine cunoscut faptul că nu este tocmai recomandat să te pui rău cu suporterii unei echipe de fotbal, în momentul în care vrei să faci parte din fenomen, fiind implicat direct. Adriana Rogojină va antrena echipa de fete a Craiovei, dar cu ani în urmă îi făcea praf pe olteni, ce-i drept, pe Facebook.

Adriana Rogojină, angajată a clubului: „O echipă apărută din neant în Liga 2 în 2013! Să ne băgăm ceva-n CSU!”

După ce au constatat că Adriana va reprezenta clubul, după ce l-a jignit în repetate rânduri, suporterii au reacționat, și ei, tot pe Facebook. Astfel, noua membră a familiei alb-albastre a simțit nevoia să le ceară scuze oamenilor pe care i-a urecheat cu ani în urmă.

Buna seara! As vrea sa adresez cateva din comentariile venite din partea membrilor Peluzei Nord ca urmare a postarii de pe pagina oficiala a clubului in cadrul caruia activez. Vreau sa incep in primul rand prin a-mi cere scuze! V-am jignit echipa si, chiar daca au trecut 3 ani de atunci, ignoranta mea nu e scuzabila. Din pacate pentru mine, abia cand echipa mea a trecut prin aceeasi situatie mi-am dat seama de realitate. Va cer inca odata scuze tuturor celor de acolo si tuturor fanilor Universitatii Craiova pe aceasta cale! Totodata, da, sunt o susținătoare a Rapidului din Giulești, am fost de mica si voi fi pana voi muri. Dar nu sunt o membra a vreunei brigazi. Merg pur si simplu la cateva meciuri pe an, atunci cand am timp. Am respect enorm pentru Universitatea Craiova pentru ca si tata tine cu aceasta echipa si niciodata nu am dorit si nu voi dori raul acestei echipe . La acel moment nu am asociat Universitatea cu Clubul Sportiv, motiv pentru care, in mintea mea, eu luam apararea a ceea ce consideram eu ca e adevarata echipa. Nu in ultimul rand, ci, cred eu, in cel mai important, fotbalul ramane cea mai mare pasiune pentru mine. L-am practicat de mica pana atunci cand am ramas fara genunchi si daca as putea l-as practica si acum. Nu vreau sa fac nimic altceva decat fotbal, daca nu pot pe teren, macar de pe banca. Va multumesc pentru rabdarea de a citi acest lung mesaj si va cer inca odata scuze celor carora v-am produs neplaceri sau care v-ati simtit jigniti de ce am facut eu in mediul online. Hai Universitatea Craiova! Hai Rapid!”, a scris Adriana Rogojină pe pagina personală de Facebook.

În 3 minute poți să citești și: Adriana Rogojină, angajată a clubului: „O echipă apărută din neant în Liga 2 în 2013! Să ne băgăm ceva-n CSU!”

Craiova a rezolvat problema fundașilor centrali!

Sondaj și analiză! Presa și suporterii au dreptul moral de a-l acuza pe patron că impune o strategie de joc sau chiar echipa?

Rotaru nu a scăpat de replica lui Marius Șumudică!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0