fbpx

Crește numărul de zboruri operate de Aeroportul din Craiova

În sezonul de vară se vor adăuga mai multe zboruri pentru jumătate dintre rutele care sunt disponibile momentan celor ce aleg Aeroportul din Craiova.

Datorită numărului mare de pasageri care au ales anul trecut Londra, ca destinație, ruta cu cele mai multe zboruri suplimentare, de pe Aeroportul din Craiova, va fi cea către această mare capitală europeană.

„Numărul zborurilor operate de pe Aeroportul Internațional Craiova va urca în perioada următoare cu o treime, ca efect al creșterii frecvenței curselor către cinci destinații internaționale. Cea mai notabilă creștere vizează cursele către Londra, aceasta fiind, de altfel, și cea mai populară destinație cu care este conectată Craiova, conform datelor de trafic de anul trecut, când a contabilizat peste 120.000 de pasageri. În acest caz, numărul zborurilor urcă de la 6 la 9 săptămânal. Astfel, se va putea călători către Londra în fiecare zi, iar miercurea și duminica vor fi chiar câte două aterizări și două decolări pe această rută”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Pentru orașe ca Roma, Barcelona, Madrid și Tel Aviv va fi, de asemenea, o suplimentare a numărului de zboruri. Se vor înregistra cu o treime mai multe zboruri pe săptămână, pentru aceste destinații.

În 3 minute poți să citești și alte știri: Mangia: „E inadmisibil să fie fluierat Rocha după 5 minute!”M

Cu Rocha, Donkor și Briceag, Craiova pare un moșneag beteag!

 Universitatea Craiova și-a aflat toți adversarii din play-off!

Un egal cu Astra e zero barat pentru olteni!

Fuego, preferatul mamelor vine în Craiova

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0