7.9 C
Craiova
vineri, martie 1, 2024

Aeroportul Internațional Craiova trece la următorul nivel: „Adevărată clădire-bijuterie”

Politicienii au cu ce se lăuda! Cel mai mare proiect implementat de Aeroportul Internațional Craiova este aproape gata

Aeroportul Internațional Craiova trece la un nou nivel. Peste 8.000 de metri pătrați de panouri de sticlă sunt montate, zilele acestea. Deja 40% din fațade au fost placate cu geam. Și pentru că zilele următoare se anunță mai călduroase, constructorii se vor putea ocupa și de alte lucrări mai dificile.

Aeroportul Internațional Craiova face progrese mari

Într-o postare pe Facebook, președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a prezentat stadiul actual al lucrărilor și planurile pentru viitorul apropiat.

„Noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova se va transforma într-o adevărată clădire-bijuterie a orașului, datorită aspectului modern pe care îl oferă cortinele de sticlă ale construcției. Peste 8.000 de metri pătrați de panouri de sticlă sunt montate, în această perioadă, pe fațadele celor trei corpuri de clădire.

Orașul din Oltenia care îi uimește pe turiști: „Nu are treabă cu România”

Cel mai mare proiect implementat de Aeroportul Internațional Craiova și Consiliul Județean Dolj este în stadiu avansat de construcție, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Valorea proiectului depășește 115 de milioane de euro

Constructorii profită de vremea favorabilă și avansează cu lucrările atât la interiorul clădirii, cât și la exterior, prin montarea structurilor metalice care susțin pereții exteriori de sticlă. Deja 40% din fațade au fost placate cu geam.

Simultan se lucrează și la celelalte obiective cuprinse în proiect. Astfel, în zilele următoare, așteptându-se temperaturi mai mari, vor putea fi reluate și lucrările la infrastructura de mișcare, respectiv turnarea de beton și de asfalt pe platforme și pe căile de rulare. Valorea proiectului de extindere și modernizare a Aeroportului Internațional Craiova depășește 115 de milioane de euro și urmează să fie finalizat în acest an”, a scris acesta.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles