23.4 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

CS Afumați – Universitatea: Meciul unde se pierd zeci de mii de euro!

Nici nu s-a dat fluierul de start al meciului Afumati – Universitatea si banii s-au evaporat în urma unei decizii aberante.

 

CS Afumati – Universitatea Craiova, din optimile Cupei României, trebuia să se joace la Berceni. Conducerea Afumațiului își motiva astfel alegerea: „Pentru a permite cat mai multor suporteri afumateni sa poata asista din tribune la superduelul cu CSU Craiova din optimile Cupei, conducerea clubului si cea a primariei comunei Afumati au ales ca loc de desfasurare a partidei stadionul din comuna Berceni, care beneficiaza de nocturna si de o suprafata de joc impecabila” Terenul din Berceni nu are standarde, drept urmare nu a fost omologat de FRF. În consecință, ilfovenii au schimbat locația: CS Afumati – Universitatea se joacă la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană.

 

Tocmai acesta este motivul pentru care se pierde un purcoi de euroi! Pe „Ilie Oană”, unde suporterii afumateni nu vor mai putea asista in numar asa mare la superduel, gazdele vor trebui să plătească închirierea stadionului, utilitățile, nocturnă etc. Pe stadion vor fi, cel mai probabil 300 de persoane, majoritatea craioveni. Deci banii din bilete nu vor putea acoperi cheluielile. Deci se va juca pe minus. Cele două echipe vor împărți datorii după organizarea duelului din optimi.

 

De ce Afumati – Universitatea trebuie să fie pe minus

 

Cum nu s-ar fi putut pierde același purcoi de euroi! Cu o singură condiție: gazdele de la Afumați să accepte ideea de a juca meciul pe Ion Oblemenco. Rețeta financiară a meciului inaugural a fost, potrivit unui anunț oficial al clubului, doar din vânzarea de bilete 100.000 euro. Cu Juventus București să socotim o medie de 4 euro pe bilet și tot ajungem la 60.000 . Cum e la modă în perioada asta să bifezi meciuri pe noul stadion, cel mai probabil și cu formația ilfoveană CS Afumați se ajungea tot la un număr cu măcar patru de zero.

 

Pentru stadionul din Craiova nu s-a stabilit încă un preț de închiriere. Îl are în folosință CS Universitatea Craiova contra a 10% din cuantumul biletelor vândute. Astfel încât, pentru ilfoveni era lesne să se înțeleagă cu omologii lor craioveni, să joace pe Oblemenco și ambele grupări contabilizau, la final, din vânzarea biletelor măcar 20.000 euro. Pe Ilie Oană din Ploiești, cu închiriere, aprins nocturnă, plătit salvare și brigadă de arbitri, în mod sigur ambele echipe vor pleca de la stadion pe minus după organizarea jocului.

 

Veste mare pentru Mangia inainte de meci: „Daca e asa, il luam cu noi!~

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles