Gata! Scăpăm de aglomerația din Bals!

Traficul infernal din Bals și Filiași dispare! Circulația în cele două zone este pe cale de a se normaliza!

Aglomerația din Bals și Filiași va fi fluidizată cu semafoare inteligente. Devenite celebre pentru traficul haotic și pentru circulația bară la bară, prin cele două orașe trec zilnic aproximativ 11.000 de vehicule, conform recensămintelor de trafic realizate de Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN).

După cum se menționează în proiectul tehnic întocmit anterior, Motivul pentru aglomerația rutieră de pe raza celor două localități ar fi „numărul mare de pietoni care traversează drumul întrerupând libera circulație”.

Iată că a venit și soluția. Era culmea să se ceară diminuarea numărului de pietoni. Nu, nu s-a întâmplat. Deci a rămas doar varianta semafoarelor deștepte. Trecerile de pietoni vor avea alături aceste semafoare „școlite”, care îi vor ajuta pe pietoni să nu se mai arunce în fața mașinilor și pe șoferi să nu mai fie nevoie să-i suporte atât de mult timp pe ceilalți 10,999 colegi de trafic care străbat zilnic cele două orașe.

Până la finalul lunii octombrie, oltenii pot circula normal în Bals și Filiași!

Noi sperăm ca evaluarea să decurgă repede și contractele să fie atribuite până la sfârșitul lunii viitoare“, susțin reprezentanți ai Companiei.

Citește și: FOTO. Victima unui șofer. Polițist, snopit în bătaie cu un smartphone

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *