12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Ai fi vrut să fii elev în Olt! Elevii stau acasă și miercuri

Elevii din Dolj ar fi vrut să fie în locul celor din Olt! Încă o zi liberă! Autoritățile din Olt au hotărât ca elevii să rămână acasă marți și miercuri.

Cursurile unităţilor de învăţământ din judeţul Olt vor fi suspendate, marţi şi miercuri, potrivit deciziei luate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt. „Am luat decizia, în Consiliul de Administraţie al ISJ Olt, suspendarea cursurilor pentru marţi şi miercuri, dar şi pentru restul zilei de astăzi, pentru elevii care învaţă după-amiază. Mai sunt licee care au cursuri după-amiază, atât în urban cât şi la rural – la Izvoarele, Iancu Jianu sau Cilieni. Cei care au avut ore de dimineaţă, termină cursurile şi pleacă, n-au fost probleme”, a declarat Inspectorul şcolar general, Adrian Bărbulete, conform gazetanoua.ro

Elevii din Olt stau acasă pe toată durata codului portocaliu

Judetul Olt se află sub incidenta unui val de frig care a cuprins întreaga țară încă din noaptea de sâmbătaă spre duminică. Potrivit ANM, până joi dimineața în termometre se vor înregistra temperaturi cu peste 10 – 15 grade Celsius mai coborâte decât valorile normale pentru această perioada a anului. Oltul va fi sub cod portocaliu, care este în vigoare de luni dimineata, ora 03:00, și va expira pe 1 martie, ora 10:00.

Elevii din Olt au o zi liberă în plus față de elevii din Dolj, din cauza codului portocaliu. Inspectorul școlar general a anunțat că pe toată durata codului portocaliu din Olt, elevii vor rămâne acasă. Deci, inclusiv miercuri!

Primarul Genoiu a găsit vinovatul! Vezi aici cine e 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles