fbpx

Al doilea meci fără gol marcat. Totuși, un punct salvat de alb-albaștri!

Craiova debutează cu o remiză albă în campionat. Însă se putea și mai rău, dacă mai dura 13 minute defecțiunea de la nocturnă.

 

U Craiova – Poli Iași    0-0

U Craiova: Pigliacelli – R. Popa, Gardoș, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Burlacu, Glavina, Mitriță. Au mai intrat: Briceag, Markovic, Bărbuț. Antrenor: Devis Mangia

Poli Iași: D. Rusu – Mihalache, Frăsinescu, Chelaru, Panțîru – Cioinac, Ștefănescu – A. Gallego, Kizito, Pîrvulescu – An. Cristea. Au mai intrat: Mimoun, Bosoi, P. Petre. Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: H. Feșnic

 

La 13 minute au fost oltenii de 0-3 la masa verde. Partida de pe Oblemenco a început cu trei sferturi de oră întârziere din cauza unei defecțiuni la nocturna arenei de 55 de milioane de euro. Potrivit regulamentului, dacă se împlinea o oră era înfrângere din oficiu.

 

Între timp, Mangia mutase logic: coborârea lui Cicâldău în locul bătrânului Zlatinski, în pereche cu Mateiu. Iar trident ofensiv Burlacu, Mitrita și Glavina, în timp ce antrenorul italian primea vestea că Alex Mățan e în joc de glezne, dornic să îmbrace tricoul albastru.

 

Amorțiți și neîncălziți după întârzierea loviturii de start, jucătorii celor două echipe nu încep prea hotărâți meciul. Prima ocazie o are Panțâru, abia în minutul 18, dar Pigliacelli scoate în corner, de sub bară. La mijlocul reprizei, Dimitrov luftează, Panțâru profită și rămâne singur cu portarul, dar trage pe lângă. Craiova ripostează prin Mitrita, deschis excelent de călcâiul lui Glavina, însă șutul Piticului e respins în ultima clipă de Panțâru. Burlacu trage din interior, Rusu scoate cu un reflex incredibil. Repriza se încheie cu bara lui Mitrita, cea mai mare șansă de gol.

 

Actul secund debutează cu trasorul lui Bancu respins de Rusu. Oaspeții ratează prin Cristea. Se joacă deschis, dar sunt jumătăți de ocazii de ambele părți. Oltenii accelerează cu 10 minute înainte de final. Mitriță e deposedat în ultima clipă de Frăsinescu, în 4 metri. Apoi „capul” lui Markovic trece la o palmă de țintă. Mitriță transformă toată apărarea moldoveană în jaloane, dar trage în plasa laterală. Gol turcesc. Ultimul fluier îi găsește pe olteni în ofensivă, dar fără rezultate concrete. Se încheie 0-0. Al doilea meci la rând fără gol pentru trupa lui Devis Mangia, după eșecul cu 1-0 din Supercupă.

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0