fbpx
14 C
Craiova
miercuri, octombrie 27, 2021

Alertă în Craiova, rata de infectare a sărit de 2!

Multe școli și grădinițe din Craiova își mută elevii în online

Cazurile de covid-19 cresc necontenit, în Dolj, unde școlile și grădinițele se confruntă cu infectări în rândul elevilor și a cadrelor didactice și nedidactice. Bănia se grăbește către scenariul roșu. Dacă ieri incidența era de 1,64, astăzi a trecut rapid de 2. Mai multe școli din Craiova s-au văzut nevoite să-și trimită elevii acasă. Este vorba despre două clase de la CN Frații Buzești dar și de la CN Carol I, câte una de la Școala Gimnazială Gheorghe Țițeica, Nicolae Bălcescu, Al Macedoski, Liceul Teoretic Tudor Arghezi și Marin Sorescu. Nici situația cadrelor din unitățile de învățământ nu este optimistă deoarece o persoană se află în izolare, iar alte două își vor continua munca de acasă.

Potrivit raportării zilnice a DSP, 13 elevi din Dolj au fost declarați pozitiv și 3 cadre din unitățile de învățământ. La ATI a crescut numărul internaților și a ajuns la 29. Spitalul de Infecțioase din Craiova găzduiește 224 de pacienți, iar Spitalul de Urgențe 21.

Ieri în Dolj au fost 205 cazuri noi de coronavirus, spre deosebire de azi când sunt 161. Bechetul a scăzut considerabil. Dacă acum câteva zile incidența depășea cu ușurință 8, acum s-a ajuns la 6,4. Numărul cazurilor a crescut în Ghercești (4,85), Cârcea (4,15), Catane (3,7) și Calopăr (3,04), iar 11 localități a depășit pragul de 1 infectare la mia de locuitori.

Drama elevului din Gorj: de la școală a ajuns direct în comă!

E oficial! Doar vaccinații mai intră în baruri și restaurante!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles