37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Alex Baluta, săgeți către antrenor: „Nu ştiu ce a vrut să-mi arate, sper să nu mai facă aceeaşi greşeală”

După partida cu FCSB, atacantul Universității Craiova, Alex Baluta s-a arătat total nemulțumit de decizia antrenorului de-al lăsa pe banca de rezerve!

La finalul meciului pierdut de Craiova în fața celor de la FCSB, Alex Baluta a vorbit despre deciziile pe care Devis Mangia le-a luat în partida de la București. Căpitanul oltenilor a fost foarte nemulțumit pentru că nu a jucat titular.

A fost un eșec pentru noi. Puteam mai mult. Am arătat în multe momente că jucăm fotbal. Voiam să joc de la început. Cred că aduceam prospețime și împingeam echipa de la spate. Sunt sigur că rezultatul nu era acesta. O să am o discuție cu antrenorul. Nu știu ce a vrut sa îmi arate. Eram pregătit să joc cu Steaua. Sunt oltean și sunt dezamăgit de decizia antrenorului. Ne așteaptă un meci important cu cei de la Iași și trebuie să câștigăm. Ne-am îndepărtat de titlu. Este greu să mai prindem primul loc. Mai sunt puncte în joc. Trebuie să analizăm bine acest meci și să fim uniți până la final. Sunt dezamăgit pentru că nu am mai înscris. Lumea are așteptări. Eu încerc să îmi ajut echipa. Sunt sigur că decizia antrenorului m-a ambiționat și sper sa nu mai facă aceeași greșeală”, a declarat Alex Baluta.

Nu doar Baluta crede că Știința și-a pierdut șansele la titlu!

Alex Mitriță a vorbit și el la finalul meciului despre șansele la titlu, dar și despre jocul pe care îl arată formația antrenată de Devis Mangia.

Am pierdut bătălia pentru titlu. Urmează meciul cu Iași . Ne concentrăm mai mult pe Cupă și pe locul trei. Trebuie să facem totul pentru a câștiga Cupa. Acesta este fotbalul, mergem înainte. Jocul nostru nu este previzibil. În seara asta am pregătit meciul într-un mod și în mare parte ne-a reușit”, a spus Mitriță.

Citește și: Promisiunea căpitanului Băluță pentru suporteri: „Vom face asta cu orice preț!”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles