fbpx

Mitrita are șansa să le închidă gura contestatarilor!

Alex Mitrita impresionează în America, dar un om de fotbal din România continuă să-l critice pe fostul căpitan al Universității Craiova!

Cornel Dinu consideră că în America evoluează fotbaliști slabi, desculți așa cum le spune dinamovistul. Imediat după ce a înscris primul gol în MLS, Alex Mitrita a intrat din nou în gura unuia dintre cei mai acizi oameni de fotbal din România.

„Sunt probleme. Conducerea într-o parte, jucătorii în cealaltă parte”

Ar fi o minune să câștigăm cu Suedia. Mitrita a dat un gol cu desculții ăia din America. Noi nu am semănat la timp, ca să culegem la ora actuală. Trebuie să avem curajul să privim adevărul în față. Vom vedea ce facem al U21, la turneul final. Să-i combinăm pe ăia cu ăștia de îi avem pe aici, de categoria a doua și abia atunci să facem de o echipă. Trebuie să ne gândim pentru preliminariile viitoare. Eu vin dintr-o generație în care am semănat niște patriarhi ai fotbalului. La nivelul acela, noi eram la execuții, egali cu echipele mari din societate. În 70-80, Dinamo a jucat cu Real, Barcelona, Inter. Acum avem jucători care se duc pe doi bani”, a spus Cornel Dinu la Digi Sport Matinal.

Mijlocașul are șansa să le închidă gura contestatarilor chiar la echipa națională, acolo unde multă lume se așteaptă ca acesta să devină unul dintre liderii acestei generații. Cel mai probabil, Cosmin Contra va miza pe oltean în meciul cu Suedia.

Nu a fost prima dată când Mitriță a fost făcut praf de Cornel Dinu: Încă un rând de critici pentru Mitrita: „Nu se ştie ce e cu fotbalul”

În 3 minute poți să citești și:  Mateiu: „Am marcat 4 goluri în campionat, ca niciodată!”

Acka: „E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată!”

Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

 Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0