16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Alexandru Baluta: „Nu pot să mă bucur. E rușinos!”

Mateiu aproape că i-a făcut statuie lui Alexandru Baluta după meci! Ce l-a mulțumit și ce l-a nemulțumit pe Devis Mangia.

 

 

Alexandru Băluță: „Mă așteptam să întâlnim o echipă bună, chiar dacă ei joacă în divizia a doua. Trebuia să începem mai bine. I-am luat cam de sus. Trebuie să învățăm ceva din meci. Nu știu dacă pot să mă bucur. La ce am arătat este un pic rușinos. Acum e important să ne refacem pentru meciul cu Viitorul, care va fi un meci plăcut. În plus, va fi o atmosferă frumoasă la noi, la Craiova. Nu mai contează cu cine vom cădea în Cupă, nu ați văzut în această seară ce era să pățim?”

 

Dup meci a vorbit și Devis Mangia: „E o competiție riscantă, dar importantă. Sunt bucuros că echipa s-a calificat. Am făcut mutări în echipă, băieții au rămas în meci, chiar dacă au fost multe momente dificile. Aici în România, se schimbă opiniile la fiecare 5 minute. Eu merg pe drumul meu. Suntem mulțumiți că mergem înainte în Cupă, următorul meci din această competiție va fi în februarie. Vom avea timp să recuperăm energiile”.

 

Mateiu: Ne-a salvat marele nostru jucător Alexandru Baluta!

 

Alexandru Mateiu: „CS Afumați ne-a pus mari probleme, o echipă bună, cu mare calitate. Bravo lor, le doresc să promoveze. Nu i-am luat de sus, ne doream calificarea. Ne-au dat golul repede și apoi a fost o nebunie de meci. Ne bucurăm că marele nostru jucător Băluță a reușit să dea două goluri. Nu contează cine pică la tragerea la sorți, cu oricine jucăm vrem să câștigăm pentru că ne dorim trofeul. Va fi spectaculos cu Viitorul, ei joacă fotbal, noi jucăm fotbal. În campionat nu ne dorim titlul încă, ci să ajungem în play-off. Apoi vom vedea”.

 

Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins cu 3-2, după prelungiri, formația din liga a doua CS Afumați. Gustavo, din ofsaid, și dubla lui Alexandru Baluta au adus victoria oltenilor.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles