19 C
Craiova
joi, iunie 13, 2024

Alexandru Mitriță, cel mai bun alb-albastru din prima parte a sezonului!

Alexandru Mitrita, mijlocașul împrumutat de la Pescara, i-a impresionat pe suporterii olteni prin evoluțiile sale.

 

Voi ați decis! Alexandru Mitrita este cel mai bun fotbalist al Craiovei în prima parte a sezonului. În sondajul inițiat de revista noastră a fost o luptă în doi, câștigată de Mitriță (41% din opțiuni) în fața căpitanului Alexandru Băluță (35%). La distanță, cu 8% din voturile voastre, Alexandru Mateiu completează podiumul.

 

Așadar, avem un podium format din cei trei Alexandru de la echipă. Au mai primit voturi în cadrul sondajului inițiat de 3minute.net Bancu, Zlatinski, Gustavo, Burlacu, Calancea, Briceag, Martic și Screciu.

 

Alexandru Mitrita, 8 goluri în 20 de meciuri!

 

Nu doar pe suporteri i-a impresionat Alexandru Mitrita, ci și pe conducătorii Craiovei, care s-au arătat dispuși să plătească 700.000 de euro pentru ca fotbalistul format în Bănie să fie cu acte în regulă jucătorul Universității. Mutarea urmează să se oficializeze la data de 3 ianuarie.

 

Alexandru Mitriță s-a adaptat foarte repede la Universitatea Craiova, după 2 sezoane în care a activat în Italia. A marcat de 7 ori în campionat și o dată în Cupă în cele 20 de apariții în prima parte a actualei stagiuni.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles