Alianță Alde – Pro Romania! Puterea și opoziția își dau mâna!

S-a creat alianta Alde – Pro Romania, cu un partid aflat la guvernare, iar altul în opoziție. Cum vor colabora cele două partide!

Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta au decis să-și unească forțele, constituind o alianță politică. Liderul ALDE a făcut anunțul pe facebook: Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”.

Este cel puțin ciudat cum va colabora noua structură politică, dat fiind că unul dintre partide e la guvernare, celălalt în opoziție. De altfel, recent, Ponta anunța că se va alia cu ALDE doar în condițiile în care acest partid va ieși de la guvernare: „Pot să mă aliez cu cei de la ALDE, dar nu pot să mă aliez cu cei de la ALDE cât timp ei sunt la guvernare şi eu, PRO România, sunt în opoziţie, că nu înţelege nimeni nimic, ziceţi: bă, voi sunteţi nebuni? cum adică ăia-s la guvernare, voi sunteţi în opiziţie, sunteţi aliaţi…Dacă ALDE iese de la guvernare sigur că a doua zi… nu, peste o oră, pot să vorbesc cu ei şi să facem un grup mai mare…”

Între timp, partidul condus de Ponta l-a achiziționat pe deputatul de Mehedinți alexandru Bălănescu, fost la PSD.

În 3 minute poți să citești și: Anchetatorii sparg gropile betonate! ”Miroase a cadavru. E ca într-o morgă!”

 Gheorghe Dincă: „Hai că v-am plimbat destul…”

Actualul șef al Poliției Caracal, mai slab pregătit decât Mirea

Nu a fost viol! Cum a ajuns fata de 14 ani plină de sânge!

VIDEO. Fetiță plină de sânge, polițiști baricadați în mașină!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *