7.9 C
Craiova
vineri, martie 1, 2024

Alin Stoica desconsideră transferul lui Radu Drăgușin: „Nimic extraordinar. Un lucru minor”

Crezi că Alin Stoica a fost un fotbalist de milioane? Pe lângă transferul lui Radu Drăgușin, plecarea lui Moldovan la Atletico a fost și ea criticată!

Alin Stoica este greu de impresionat, chiar și când vine vorba despre Radu Drăgușin, fotbalistul român al momentului. Fostul internațional consideră că mutarea la Tottenham este ceva minor, la fel și plecarea lui Horațiu Moldovan în Spania, pentru că sumele sunt mici, iar jucătorii riscă să fie rezerve.

Stoica desconsideră transferul lui Radu Drăgușin

Pentru mine nu e nimic extraordinar. Au mai fost și înainte jucători care au trecut pe acolo și au jucat. Degeaba mergi la Atletico Madrid și nu joci. Pentru mine e un lucru minor, văzând trecutul fotbalului românesc, nu e wow. Dacă mergi să fii rezervă, nu știu cât ajută echipa națională. Și Radu Drăgușin e în aceeași situație. Nu știu cât ajută să mergi la echipe și să nu joci. Te ia să fii o roată de salvare pentru ei. Prețul e mic, salariul e mic. Față de ce puteau să cumpere.

Pentru fotbalul românesc, unde e în ziua de azi, să zicem că e wow, dar pentru mine nu e nimic special. Cu atât mai mult că ești luat să fii rezervă. E un entuziasm fals. Nu ajută echipa națională, dacă va fi rezervă! Și Oblak câți ani are? 31! Și accidentat apără.  E Atletico Madrid, hai… Dar au mai fost români. Nu are de ce să fie extraordinar văzând trecutul fotbalului românesc. Mă repet, și el și Drăgușin nu au plecat să fie titulari. Nu prea ajută echipa națională. Pentru mine e trist că fotbalul românesc a ajuns să se bucure doar pentru transferuri. Dar, vedem ce se va întâmpla”, a spus Alin Stoica pentru Sport.ro.

Crezi că Alin Stoica a fost un fotbalist de milioane, la fel ca Radu Drăgușin?

Alin Stoica a fost jucător de la Steaua, Anderlecht sau Gent. El a atins și o cotă de 3,5 milioane de euro. Totuși, acesta nu a rămas un fotbalist reprezentativ pentru România. Talentul lui nu a putut fi contestat de nimeni, dar nici nu a rămas în memoria colectivă drept un jucător de nivelul lui Mutu, Chivu sau Marica, trei dintre ultimii fotbaliști care chiar au fost titulari la nivel înalt.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles