fbpx

Alina Ciucu, aruncată pe șine. Tatăl fetei: „Nu pot da vina pe femeia care a împins-o”

Alina Ciucu, victima de la metrou, era originară din comuna doljeană Ostroveni. Ce a spus tatăl ei!

 

Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou, era din localitatea Ostroveni, județul Dolj. Ea se mutase la București, unde locuia împreună cu iubitul ei. Prima reacție a tatălui fetei, conform adevărul.ro: „Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor“.

 

„Era o fată minunată, era cuminte! Ultima oară a venit astă vară acasă. Făcuse facultatea la Bucureşti şi îşi găsise şi ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasă…ca o actriţă. Aşa îi ziceam eu. Plecase de sărăcie de acasă. Muncea la un restaurant în Bucureşti. Îi cumpărarăm sicriu şi mama ei plecă cu fetele mele la Bucureşti să o recunoască şi să o aducă acasă”, a declarat Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu.

 

Cum a fost ucisă Alina Ciucu

 

Filmul evenimentelor, surprins de camera de supraveghere de la metrou s-a derulat astfel: atacatoarea se năpustește asupra victimei, înainte ca metroul să intre în stație și o aruncă pe șine. Femeia, Ciucu Alina Ionela se prinde cu mâinile de marginea peronului și încearcă să se ridice. În acel moment, Magdalena Șerban îi dă cu piciorul în cap, iar Alina este lovită de metrou cu o viteză de 50 km/h. Tânăra nu a mai avut nicio șansă.

 

Poliția a arestat-o pentru 24 de ore pe Magdalena Șerban, suspecta de crimă de la metrou.

Citeste si: FOTO. Victima de la metrou a dat comunicat pe facebook: „Sunt bine!”

VIDEO! Suspecta crimei de la metrou e din Craiova! Unde a fost prinsa!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0