1.2 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

„Cu dor de Bucovina”, la Biblioteca Aman!

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește miercuri, 28 noiembrie 2018, începând cu ora 13:00, în sala „Adrian Păunescu”, activitatea cu titlul Cu dor de Bucovina”.

La eveniment vor participa elevi de la Colegiul Național „Frații Buzești și de la Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu” din Craiova, coordonați de profesorii Claudia Balaci, Cristina Gecălă, Traudia Chiripuș și Melania Iacob-Calcinoschy.

„Este lăudabil efortul organizatoric al profesorilor de la cele două unități de învățământ din Craiova. Ocazia este cu atât mai potrivită cu cât Unirea Bucovinei cu România trebuie semnalizată ca atare. Ne bucură interesul pe care profesorii de istorie îl acordă acțiunilor prin care elevii iau contact cu evenimentele și personalitățile istorice cărora le datorăm crearea României Mari”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Manifestarea este dedicată marcării unui veac de la Unirea Bucovinei cu România, la 28 noiembrie 1918, și face parte din ciclul de activități dedicate Centenarului.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles