-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Amendă de 7250 de lei pentru Primăria Craiova din cauza poleiului!

Poliția a amendat Primăria după ce șosele și trotuarele din Craiova s-au transformat într-un adevărat derdeluș!

Craiovenii s-au deplasat cu greu miercuri dimineața, indiferent dacă au mers pe jos sau cu mașina. Accidentele au apărut de la prima oră, după ce străzile au fost acoperite de polei. Primăria Craiova a fost amendată cu suma de 7250 de lei, pentru că nu a gestionat situația.

Primarul orașului a explicat, totuși, că autoritățile au luat măsuri încă de la miezul nopții și le-a cerut șoferilor să fie mai atenți în trafic.

Deși am primit alerta meteo de polei doar la ora 7 dimineața, încă de la miezul nopții s-a acționat prin împrăștiere de material antiderapant pe principalele artere de circulație și pe străzile în pantă. Au fost folosite 100 de tone de sare, în timpul nopții și în această dimineață, pe străzi, iar de la 7 dimineața, lucrătorii de la Salubritate au împrăștiat sare și pe trotuare. Atragem atenția conducătorilor auto că, deși pe străzi s-a împrăștiat material antiderapant, carosabilul rămâne umed, iar viteza de mers trebuie adaptată la condițiile meteo. Nu am avut niciun incident pe străzile în pantă, în schimb avem pe arterele principale, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Olguța îi avertizează pe șoferii din Craiova!

VIDEO! Un bărbat l-a violat și batjocorit pe minorul care făcuse sex cu soția lui

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles