1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

Amenzi usturătoare pentru olteni! Care sunt locurile unde n-ai voie să consumi alcool

Polițiștii au ieșit la datorie și au aplicat mai multe amenzi

Cinci sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii locali, noaptea trecută, în valoare totală de 1.900 lei, pentru consum de băuturi alcoolice în locuri nepermise. Astfel, în jurul orei 23:00, au fost depistate trei persoane care consumau alcool pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, iar în jurul orei 03:00 au fost depistate alte două persoane care consumau băuturi alcoolice în parcarea publică de pe strada Narciselor din municipiul Târgu Jiu.

Legea nr. 61 din 1991 interzice consumul de băuturi alcoolice în următoarele locuri publice: drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instituții culturale, săli de spectacole, instituții sau unități economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări sau gări. Sunt exceptate localurile de alimentație publică și turism, cum sunt: restaurante, baruri și discoteci. Nerespectarea acestor prevederi se sancționează contravențional cu amendă de la 100 la 500 lei.

O asistentă din Oltenia a luat mită pentru a vaccina mai mulți oameni fictiv!

Rotaru și Mititelu, băgați în aceeași oală de Pițurcă: „Cam la fel sunt amândoi”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles