21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Militarii americani de la Deveselu, puși pe scandal într-un club din Craiova

Mai mulți militari de la baza NATO din Deveselu, Olt au fost puși pe scandal într-un club din Craiova! Au fost amendați de poliție!

Mai mulți militari americani de la baza NATO din Deveselu, Olt au fost implicați într-un scandal monstru într-un club din Craiova, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au plecat fără să plătească ce consumaseră. Militarii au intrat în conflict și cu cei de la pază, dar și cu polițiștii. În cele din urmă, au fost audiați și amendați de polițiștii din Dolj.

Militarii americani, conflict cu Poliția din județul Dolj

Șapte americani au fost implicați într-un scandal într-un club din Craiova, sâmbătă noaptea. Aceștia au plecat din club fără să plătească ceea ce consumaseră și au fost opriți de oamenii de pază ai clubului, care le-au cerut banii și câteva explicații.

Discuțiile contradictorii au degenerat rapid într-un scandal pe care un echipaj de poliție care patrula în zonă a încercat să îl aplaneze. Pentru că militari au recurs la gesturi violente, au fost încătușați și duși la secția de poliție unde au fost audiați, iar 6 dintre ei au primit o amendă de 3.000 de lei. Aceștia urmează să fie supuși unei anchete interne în cadrul unității unde își desfășoară activitatea.

„În dimineața zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentație publică din Craiova s-a produs un eveniment între un grup de clienți ai localului respectiv și personalul cu atribuții pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumației. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancționate contravențional, conform LG 61 /91. Este vorba de șase persoane care au fost sancționate, cuantumul total al sancțiunilor fiind de 3.300 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

 

Români răniți pe Aeroportul din Budapesta

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles