fbpx

Amintiri din Capitală: Cine dă gol în această seară!

Meciul Craiova – Hermannstadt trezește amintiri frumoase în rândul oltenilor! Alb-albaștrii au adus Cupa României în Bănie, după ce i-au învins pe sibieni în finala de la București!

Nu sunt amintiri din copilărie, poate o să fie pentru unii dintre craioveni, dar U Craiova a câștigat finala Cupei României cu puțin timp în urmă. Meciul a fost tot în compania celor de la Hermannstadt, adversarii oltenilor de astăzi. Dacă atunci, partida s-a jucat la București, de această dată, alb-albaștrii joacă la ei acasă. Este meci de campionat. Miza este ceva mai mică decât ultima dată când s-au întâlnit cele două formații, dar cu siguranță, sentimente puternice îi încearcă astăzi pe cei care au făcut acea deplasare care amintește de momente precum: „Cine nu-i oltean, să sară pe geam!” , „Ce echipă avem, ne face să bem!” , „Să-ți conduci echipa spre victorie, în timp ce scrii istorie! sau „7 Cupe, 4 campionate, ale noastre-s toate!”.

Astăzi, Craiova primește vizita sibienilor cu o echipă ceva mai diferită. Oltenii au vândut, au pierdut și au cumpărat jucători importanți. La acea vreme, la Universitatea evoluau fotbaliști precum Gustavo, Băluță, Zlatinski sau Mitrovic, iar pe bancă se regăseau Screciu și Santos. Acum, alb-albaștrii îi au pe Pigliacelli, Donkor, Fedele, Cicâldău sau Koljic.

În finala Cupei au marcat Gustavo, în minutul 29 și Mitriță în minutul 58. Un meci mare a făcut și Alex Băluță, iar suporterii l-au răsplătit pe măsură. Băluță, Gustavo și Mitriță și-au auzit numele scandat de o întreagă peluză alb-albastră, în momentul în care fiecare dintre ei a fost schimbat.

U Craiova – Hermannstadt începe la ora 18:00! Tu pe cine mizezi că va înscrie în această seară? Comentăm împreună pe Facebook!

Dacă vrei să-ți amintești de finala Cupei, poți să citești:  „Cine nu-i oltean, să sară pe geam!”

Sursă foto: ucv1948.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0