fbpx

VIDEO! Toate declarațiile după ce Ana Maria Prodan l-a bătut pe Alexa!

Soția lui Laurențiu Reghecampf a surprins întreaga lume fotbalistică din România și nu numai! Recunoscută pentru temperanentul vulcanic, Ana Maria Prodan l-a faultat pe „Chirurg”!

Video AICI

Declarația cea mai șocantă i-a aparținut chiar femeii, care, într-o manieră ironică, a declarat că a recurs la acest gest pentru că se simțea eclipsată de Simona Halep.

Vă rog, lăsaţi-mă! Am vorbit de nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa şi vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu… Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport. Am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.

Antrenorul Astrei a vrut să vorbească doar despre fotbal: „N-a fost nimic, vorbeam de transferuri, hai să fim serioşi! Am citit şi eu. Aveţi să mă întrebaţi ceva de fotbal”, le-a spus jurnaliştilor de la faţa locului.

Dacă mulți așteptau reacția lui Laurențiu Reghecampf, acesta nu a fost tocmai în temă cu cele întâmplate.

Ce s-a întâmplat? Nu ştiu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu ştiu, vreau să văd imaginile. Ce vreţi de la mine dacă nu ştiu nimic?”, a spus Reghe, potrivit capital.ro.

În 3 minute poți să citeși și: Primul succes craiovean în Europa după 26 de ani!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0