21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Ana Maria Țicu: „E un mare pas înainte pentru noi, pentru oraș și pentru acești oameni minunați”

Handbalista celor de la SCM Craiova, Ana Maria Țicu, le-a mulțumit suporterilor la finalul partidei cu Vipers! Oltencele au cucerit Cupa EHF!

Ana Maria Țicu a fost cea mai bună marcatoare a celor de la SCM Craiova în meciul care a adus primul trofeu european din Bănie. Cupa EHF este la Craiova. Returul finalei cu Vipers a fost câștigat de oltence, împinse de la spate de 4.000 de spectatori care le-au încurajat fără oprire din tribunele Sălii Polivalente din Craiova.

Țicu a fost cea mai bună marcatoare în meciul de vineri, cu 11 reușite. Handbalista în vârstă de 26 de ani a făcut un meci senzațional și și-a pus amprenta considerabil pe jocul echipei.

„Nu am cuvinte să descriu această bucurie. Le mulțumim în primul rând acestor oameni minunați care azi ne-au adus această victorie, ne-au împins de la spate în momentele cheie. E un vis devenit realitate și vrem să ne bucurăm împreună cu acești oameni minunați”, a spus Ana Maria Țicu, la finalul meciului SCM Craiova – Vipers.

Ana Maria Țicu crede că victoriile la limită sunt cele mai frumoase!

„De obicei, așa câștigăm noi, la limită. Ne pare rău că le dăm palpitații oamenilor, dar așa e mai frumos. Cred că diferența s-a făcut din partea publicului, dar și la sufletul pe care l-am pus pe teren. Azi am jucat din plăcere. E un mare pas înainte pentru noi, pentru oraș și pentru acești oameni minunați”, a completat cea mai bună marcatoare a returului finalei Cupei EHF.

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Bogdan Burcea: „Să punem handbalul românesc acolo unde merită” 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles