38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Anamaria Prodan a dat lovitura la Craiova, la câțiva pași de stadionul „Ion Oblemenco”

Craiova a devenit un oraș interesant pentru Anamaria Prodan, care deja i-a cucerit pe olteni!

Anamaria Prodan a cucerit Craiova. Acest lucru s-a întâmplat mai rapid decât ar fi reușit s-o facă Laurențiu Reghecampf, după mai multe încercări. Iată cum a ajuns fosta soție a lui Reghe să aibă o legătură interesantă cu Bănia.

Anamaria Prodan a dat lovitura la Craiova

Ronald Gavril l-a învins pe mexicanul Carlos Gallego Montijo și a cucerit centura WBC Latino în cadrul galei organizate de Anamaria Prodan la Craiova. Gavril este și actualul partener la Anamariei, fosta soție a lui Reghecampf.

Evenimentul a avut loc la Craiova, aproape de Stadionul Ion Oblemenco, la Sala Polivalentă.

Primul partener al Anamarieri, care ia un titlu la Craiova

Trecut prin Craiova de 3 ori, de două ori la CSU și o dată la FCU Craiova, Reghe nu a reușit să câștige niciun trofeu. Fosta soție s-a mișcat mai bine, chiar dacă ne referim strict la alegerea de a fi iubita noului câștigător al galei WBC. Reghe a încercat de 3 ori și n-a reușit, iar Ronald Gavril a prins trofeul din prima.

Ultima aventură la Craiova a lui Reghe s-a terminat cu acesta plecând din Bănie pentru banii arabilor. Actualul partener la Anamariei Prodan a reușit să plece cu un trofeu la primul contact cu orașul din care Reghe a plecat doar cu datorii la Mihai Rotaru.

Puglisitul a dominat partida împotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo și a obținut cea de-a 25-a victorie la profesioniști (20 KO). Sportivul român în vârstă de 37 de ani a înregistrat și 3 înfrângeri, anunță fanatik.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles