-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Anamaria Prodan deschide un nou front de luptă: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!”

Părintele Calistrat o desființează pe impresară: „Nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un…”

Anamaria Prodan l-a pus la colț pe preotul Calistrat după ce acesta a criticat-o în urma imaginilor cu bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara este de părere că Bisericii Ortodoxe Române ar trebui să-i fie rușine pentru că permite unor astfel de preoți să slujească. Potrivit acesteia, părintele Calistrat nu este departe de iad, având în vedere limbajul pe care îl folosește.

VIDEO/ Bătaia dintre Prodanca și Reghecampf!

Anamaria Prodan: „Întrețin relații sexuale cu minorii și ne dau nouă lecții de educație”

Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă. Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin alta, întrețin relații sexuale cu minorii și ne dau nouă lecții de educație”, a scris Anamaria Prodan, iritată.

Ea a continuat și a afirmat că acești preoți care apar la TV și își dau cu părerea despre subiecte mondene, nu doresc să lucreze în biserică. Limbajul părintelui Calistrat, spune ea, arată că acesta nu e departe de iad și că preoții cu har stau în chilii și se roagă.

Părintele Calistrat a criticat-o aspru pe Anamaria Prodan

Părintele Calistrat a fost printre cei care a reacționat, după ce a văzut imaginile cu bătaia anului. Însă el a decis să o critice doar pe impresară, nu și pe antrenor. Părintele Calistrat a spus despre impresară că se poartă ca un adolescent neîmplinit, care face multe crize de isterie, simțind nevoie să fie mediatizată constant.

Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a ținut să menționeze părintele Calistrat. El a mai făcut trimitere la educația dată de Anamaria Prodan fiului ei, menționând că din comportamentul prestat, copilul va înțelege să se comporte la fel când va fi mare, potrivit spectacola.ro.

Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Zodia care va avea ghinion în dragoste, luna aceasta

În loc să aibă parte de o poveste de dragoste ca-n povești, se pare că veștile proaste îi bat la Read more

Vali Vijelie
Câți bani a plătit Vali Vijelie pentru steaua de la Hollywood

Vali Vijelie a trebuit să demonstreze câteva lucruri, dar și să plătească o sumă frumoasă de bani Vali Vijelie și-a Read more

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus duhovnicul.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles