25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Anamaria Prodan iubește din nou: „Nu știu ce am văzut la tine”

Anamaria Prodan: „Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut”

Anamaria Prodan a publicat pe Instagram un mesaj plin de afecțiune, dedicat noului său partener, pe care îl menține discret față de privirea presei. Agentul de jucători Anamaria Prodan are o relație nouă și pare că acesta îi captivează inima, dacă luăm în considerare ultimul său mesaj postat pe profilul său de Instagram.

Impresara are un nou partener de viață, față de care nu ezită să recunoască în mod deschis că este profund îndrăgostită

Vedeta nu numai că a depășit cu brio despărțirea de Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al lui Al Tai din prima ligă a Arabiei Saudite, dar și-a reconstruit viața și se pare că totul merge strună pentru ea. Acum are un nou partener de viață, față de care nu ezită să recunoască în mod deschis că este profund îndrăgostită.

Ultimul mesaj postat de Anamaria Prodan pe contul său de Instagram demonstrează că iubitul ei i-a luat mințile și că acesta este, cu adevărat, sufletul ei pereche. „Nu știu ce am văzut la tine, dar din cauza ta nu mai văd nimic la alții”, este mesajul emoționant postat de Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan ar fi fost cerută de soție și s-ar pregăti deja pentru nuntă

Potrivit surselor din lumea mondenă, iubitul agentului de jucători, pe care aceasta încă îl ține ferit de ochii curioșilor, ar fi cerut-o de soție și cei doi s-ar pregăti deja pentru nuntă. Anamaria Prodan a ales să acopere peretele din casă care este acoperit cu poze din perioada când forma un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul în vârstă de 48 de ani.

FCSB aplică „clauza Compagno” pentru un fotbalist trimis să joace la o altă echipă din Superligă

„Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei. Și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. Probabil, în ani, și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții… Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine. Să înțeleagă că, oricât de mulți copii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

„Cel mai urat lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici”

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul. Căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei. Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deșteaptă din visul lui urât. Nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și stângă copiii în brațe.

Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor. Dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe. Să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă. Să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugăm să nu se piardă definitiv.

Cel mai urat lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici. La masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate. Oameni care nu contează în societate! Eu consider că el a decăzut cumplit. Aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate… și multă minte să nu ajungă pe străzi“, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Click.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles