fbpx

Andra în lacrimi, pe scenă! Artista a trecut printr-o dramă imensă

Chiar dacă totul pare doar lapte şi miere în viaţa sa, nu multă lume ştie că artista a trecut printr-o dramă imensă, în urmă cu mai mulţi ani. Mama Andrei a avut o problemă gravă de sănătate şi a fost nevoie să fie operată. Atunci, artista a suferit enorm şi a ajuns, parcă, la capătul puterilor.

Cel mai greu moment a fost atunci când, deşi mama ei era internată, Andra a trebuit să meargă alături de fratele ei, Săndel, într-o emisiune tv, pentru a-şi promova o melodie de pe noul album. În momentul în care a început să cânte, alături de fratele ei, Andra, care este o fire sensibilă, nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile şi a început să plângă, scriu cei de la spynews.ro

”Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul „Lucru mare-i omenia”. Cântam o melodie, „Drumul vieţii ne desparte” şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat”, a declarat Andra la un post tv, la ce vreme.

În 3 minute poți să citești și: Cum a ajuns Craiova pe Netflix!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0