Andre Santos: „I-am zis lui Salomao că-i omorâm la Craiova!”

Internaționalul portughez a fost prezentat azi de clubul Universitatea Craiova. La rândul său și-a expus primele impresii și aspirațiile în tricoul alb-albastru.

 

Înainte să accepte mutarea în Bănie, Santos s-a consultat cu portughezii din Liga 1: „Sunt prieten cu Diego Salomao, de la Dinamo. Am jucat cu el la Sporting și Deportivo, am vb cu el de Craiova. Mi-a spus că e echipă bună, suporteri buni. Când am ajuns pe aeroport i-am trimis mesaj lui Salomao: i-am zis că pe 1 martie avem meci și îi aștept la Craiova, să-i omorâm! Am discutat și cu Tiago, iar el mi-a spus că la Craiova e o echipă foarte bună”.

 

Santos a explicat cum a ajuns în liga a doua portugheză: „Am ajuns la Arouca în prima ligă, nu în cea de-a doua. Am evoluat în Europa League, cu Olimpiakos, Heracles. Când echipa a retrogradat, i-am spus președintelui de-acolo că vreau să plec, să joc în prima ligă, dar mi-a transmis că acest lucru nu este posibil”.

 

Care e scopul lui Santos în Bănie!

 

Obiectivele lui Santos la Craiova: „Când Marcel a vorbit cu mine despre Craiova, am intrat pe internet și am observat că echipa a câștigat campionate în trecut, a evoluat cu Benfica în semifinalele Cupei UEFA. Eu nu sunt un suporter al Benficăi, așa că nu e o problemă pentru mine. Am venit la Craiova pentru a câștiga trofee, avem o echipă bună, cu un staff foarte bun”.

 

Santos e fan Ronaldo: „Messi e un jucător bun, dar îl prefer pe Cristiano. Am jucat ca și el la Sporting, am evoluat și 2 meciuri împreună la Națională, în șase am fost rezervă, dar am făcut antrenamente cu el, e un jucător excepțional”.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *