fbpx

Andreea Matei: „Putem crește doar cu ambiție, determinare și cu sprijinul suporterilor”

Andreea Matei, căpitan al echipei de volei SCM Craiova, rămâne una dintre marile speranțe ale voleiului craiovean!

Legitimată în prezent la SCM Craiova, Andreea și-a început cariera la senioare chiar în Bănie, acolo unde în primii ani, spune ea: „a fost cea mai grea perioadă”.  Voleibalista adoptată de olteni a dezvăluit printre altele, cum s-a apucat de volei, când a vrut să renunțe la acest sport și care a fost motivul, ce obiective are SCM în acest sezon și care este atmosfera la echipă.

 „Primii ani la Craiova au fost cei mai grei. Am venit pe val în Bănie și a urmat o perioadă în care m-am plafonat”

Cătălin Anghel: Care este povestea ta legată de SCM Craiova?

Andreea Matei: Sunt de șapte ani la SCM. Eu așa consider, chiar dacă am avut o pauză de un an în care an fost la Focșani, în divizia B. Povestea mea la Craiova a început imediat după ce am terminat liceul. Atunci trebuia să mă orientez către o echipă de senioare. Am terminat junioratul la lotul național, la Baia Mare și am fost aleasă pentru echipa din Bănie.

C.A: De unde pasiunea pentru volei?

A.M: Pasiunea pentru volei o am de la mama mea. Și ea a jucat volei. Am făcut mai multe sporturi, dar voleiul a fost singurul care s-a lipit de mine.

C.A: Ce înseamnă succesul pentru Andreea Matei, pentru căpitanul Craiovei?

A.M: Pentru mine, succesul nu este ceva concret. Consider că nu am ajuns încă la succes. Din punctul meu de vedere, atingerea succesului este strâns legată de atingerea idealului pe toate planurile. Succesul este atunci când îmbini planul familial, spiritual și profesional. Succesul include totul și nu cred că am ajuns acolo, deocamdată. Nu se leagă doar de carieră, cel puțin din punctul meu de vedere.

C.A: Care a fost cea mai grea perioadă din carieră? Dar cea mai frumoasă?

A.M: Primii ani la Craiova au fost cei mai grei. Eram junioară, eram doar două junioare în echipă. Noi eram singure și colegele mai mari nu ne-au integrat în grup. Am venit pe val în Bănie și a urmat o perioadă în care m-am plafonat. Cea mai frumoasă perioadă a fost cea a junioratului, ultimii ani mai exact. Atunci am avut succes pe plan profesional. Și acum este o perioadă frumoasă, este altă atmosferă.

„Am vrut să renunț la volei. Era să cedez”

Interviul integral îl găsești aici: https://bit.ly/2OR7wvr

Foto: Mircea Ilies

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0