Cristea: „Craiova are toate atuurile să se bată la campionat!”

Andrei Cristea s-a arătat încântat de mutarea la Universitatea Craiova și a afirmat că obiectivul numărul unu va fi câștigarea Ligii 1.

Pe aeroport, înaintea plecării spre Antalya, Andrei Cristea a spus: Mă bucur că s-a realizat acest transfer. Este un pas mare pentru mine. Ajung la o echipă mare, care are pretenții în acest sezon: se bate și la campionat și la Cupă. Sunt bucuros și îmi doresc să confirm așteptările și să înscriu multe goluri”. Atacantul de 34 de ani a explicat de ce a ales Bănia în detrimentul celor de la FCSB: „A fost un inters din partea celor de la FCSB, au fost niște discuții, dar acum este tardiv. Eu sunt cu gândul și sufletul la Craiova. Mă bucur că am luat această decizie, sunt motivat să înscriu multe goluri și echipa noastră să-și îndeplinească obiectivele. Universitatea Craiova a fost clubul cel mai hotărât și cel mai corect în aceste negocieri. Aș vrea să nu mai discut despre altă echipă, pentru mine e un capitol închis FCSB. De azi înainte sunt jucătorul Craiovei și îmi doresc să confirm. Nu e un regres că nu am ajuns la FCSB, ci la Craiova”.

Cristea vrea titlul cu Craiova!

Andrei Cristea consideră că suporterii olteni pot contribui decisiv la aducerea titlului în Bănie: „Mi-aș dori mult să câștigăm campionatul, ar fi fantastic pentru suporterii Craiovei și nu numai. Universitatea Craiova este foarte iubită în Oltenia și după câștigarea Cupei, câștigarea campionatului ar fi o performanță extraordinară. Atmosferă minunată la Craiova, un stadion care fierbe, un vulcan, la fiecare meci sunt 20-25.000 spectatori și a fost unul din lucrurile care m-au determinat să nu stau pe gânduri și să iau această decizie. Distanța față de FCSB și CFR e mică, sunt multe puncte puse în joc. Am încredere că la Craiova este un grup frumos, este un antrenor care deja cunoaște fotbalul românesc, în momentul de față Craiova are toate atuurile să se bată la campionat”.

Jucătorul nu se teme de concurența din ofensiva formației oltene: „Am avut o discuție cu domnul Mangia, îi mulțumesc pentru faptul că și-a dorit să joc la Craiova. Când ajungi la un club precum Universitatea Craiova concurența e mare și din punctul meu de vedere benefică. Campionatul e lung, sunt multe meciuri, cel care va fi în formă, cel care va da mai multe va juca. Importanți nu sunt jucătorii, ci echipa, iar toți vom lupta pentru un țel comun, acela de a câștiga campionatul. Mitriță e cel mai bun jucător din campionatul României, a demonstrat-o”. Mangia are acum două vârfuri autentice. Cum poate rămâne fără niciunul!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *