Andrei Cristea, la Craiova! Pretul: Gardos si Burlacu!

UPDATE: Clubul CS Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Andrei Cristea. Atacantul in varsta de 34 de ani a semnat cu oltenii un contract valabil pana in 2020.

Florin Gardoș și Andrei Cristea pot fi protagoniștii schimbului iernii în Liga 1. Ce așteaptă cluburile pentru a bate palma.

Trecut pe linie moartă de Mangia, Gardoș s-a decis să accepte mutarea la Poli Iași: ”Eu m-am decis, vreau să vin la Iaşi, dar din ce am înţeles sunt alte discuţii între cluburi. Nu pot să intru în detalii. Eu mi-am dat acordul să vin la Poli, dar ei nu s-au înţeles între ei. A fost ca un telefon fără fir… Eu credeam un lucru, ei mi-au spus alt lucru astăzi. Eu nu pot intra în detalii. Aştept să se înţeleagă între ei. Eu am acceptat salariul celor de la Iaşi, m-am pus de acord cu tot ce ţine de mine. Rămâne să se înţeleagă cluburile între ele. Dacă se vor înţelege, voi face deplasarea cu Iaşiul în Antalya”, a spus pentru Prosport.ro.

Gardoș + Burlacu pentru Andrei Cristea

„Detaliile” în care nu vrea să intre Gardoș țin de un schimb de jucători, oltenii dorind ca în locul fundașului să ajungă în Bănie căpitanului Iașiului, Andrei Cristea. Atacantul de 34 de ani a declarat recent că i-a cerut clubului să-l lase să plece în cazul unei oferte salariale mai bune.

Potrivit digisport.ro, în schema schimbului Craiova e dispusă să pluseze și să-l lase un sezon și pe Andrei Burlacu la gruparea din Moldova. Burlacu este iubitul Lorenei Stoican, fiica antrenorului de la Poli Iași.

Nu este prima dată când oltenii urmăresc pista Cristea. În vara lui 2018 s-a vorbit despre un transfer al jucătorului de 34 de ani în Bănie. „Am auzit și eu de interesul Craiovei pentru Andrei Cristea. În competiția internă, el și-a făcut treaba la Iași. Craiova încă nu s-a liniștit. Lucrurile încă fierb”, dezvăluia Ion Crăciunescu.

Andrei Cristea a marcat 4 goluri și a reușit o pasă decisivă în cele 17 partide disputate în acest sezon pentru Poli Iași. El a îmbrăcat tricoul rivalelor oltenilor Steaua și Dinamo București și a reușit 120 de goluri în carieră în 412 partide.  

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *