Andrei Cristea, soluție pentru atacul Universității!

Nici nu a jucat bine contra Craiovei și Cristea se poate întoarce în Bănie!

Universitatea Craiova își caută atacant de ceva vreme, dar până acum nu a reușit să oficializeze nici măcar unul. După pierderile serioase din această vară, alb-albaștrii au pierdut SuperCupa și au remizat cu Poli Iași, iar în ambele meciuri, adversarele au scăpat fără gol primit. Andrei Cristea a fost un real pericol pentru alb-albaștrii în prima etapă, iar acum, vârful ieșenilor poate să dea Moldova pe Oltenia.

„Am auzit și eu de interesul Craiovei pentru Andrei Cristea. În competiția internă, el și-a făcut treaba la Iași. Craiova încă nu s-a liniștit. Lucrurile încă fierb”, a spus Ion Crăciunescu la DisiSport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cristea a avut numai cuvinte de laudă pentru Craiova, după ultima înfruntare!

Fostul fotbalist din Ștefan cel Mare a ținut să-și arate aprecierea față de clubul din Bănie. Cristea spune că Iașul și-a măsurat forțele cu un club mare.

„A fost prima etapă. Am jucat contra unei echipe mari, pe un stadion ca un vulcan. Este un club mare, cu ambiții mari. Ne-am văzut adevărata valoare cu Craiova. Nu este ușor să aștepți după ce faci încălzirea, dar am demonstrat că suntem o echipă capabilă și ne-am revenit treptat”, a spus atacantul Iașului.

Citește și:U Craiova dă încă o lovitură! Alb-albaștrii transferă din Italia! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *