Andrei Cristea, cu gândul la titlu!

Chiar înainte de a ajunge sub comanda lui Mangia, atacantul îi iese puțin din cuvânt! Antrenorul Craiovei nu discută despre câștigarea titlului de campion, dar Andrei Cristea nu se ferește!

Devis Mangia a cerut un vârf, iar conducerea i l-a adus pe unul dintre cei mai buni atacanți români, Andrei Cristea. Prețul a fost unul destul de mare: Gardoș și Burlacu. Este adevărat, fundașul nu mai intra în vederile antrenorului, iar Andrei Burlacu, împrumutat fiind, are șansa să revină într-o formă de senzație.

Cristea ajunge la Craiova cu gândul să câștige titlul de campion. Moldoveanul și-a manifestat iubirea pentru clubul din Copou, dar nu a uitat să spună că a ajuns la o echipă cu suporteri fantastici.

La Craiova merg cu gândul să mă bat pentru titlu. E un club mare, cu suporteri fanatici. Voi da totul pentru a ne îndeplini obiectivele. Mă despart cu mare greutate de o echipă şi de un oraş în care m-am simţit excelent. Am dat şi am primit enorm de la Poli Iaşi. Le mulţumesc colegilor şi fanilor pentru clipele minunate trăite împreună”, a spus Cristea, pentru Digi Sport.  

Citește și: Se umple Sala Polivalentă! Oltenii, setați să bată Timișoara!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *