18.1 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Andrei Dragu, transferat la Craiova!

Oltenii vor să se întărească pentru a-și atinge obiectivele și l-au adus pe Andrei Dragu de la FC Botoșani!

Andrei Dragu este noul jucător al celor de la FCU Craiova. Fotbalistul venit de la FC Botoșani va încerca să facă performanță în trupa lui Adrian Mititelu. Oltenii n-au avut un restart de sezon foarte bun, iar în ultima etapă au pierdut la Galați.

Andrei Dragu, la FCU Craiova

FCU Craiova l-a transferat pe fundașul stânga Andrei Dragu (24 de ani) de la FC Botoșani, jucător cu 18 apariții în acest sezon. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, a dezvăluit culisele mutării jucătorului.

Fotbalistul este evaluat la 350.000 de euro pe portalul Transfermarkt, era legitimat din iulie 2021 la FC Botoșani. În cei 2 ani și jumătate petrecuți în Moldova a jucat 69 de meciuri, a înscris două goluri și a oferit 3 pase decisive.

Iftime a păstrat un procent din drepturile jucătorului, astfel încât să încaseze o sumă de bani la un eventual transfer mai departe.

L-a rugat să-i dea drumul

„A semnat liber. Cumva nu-și găsea locul la noi și e un copil, m-a rugat tare mult să-l las, că voia să joace. Eu nu puteam să-l țin, e un talent și nu avea locul în echipa noastră.

I-am spus: «Andrei, m-ar durea inima să te țin la Botoșani fără să joci». Dacă nu ar juca, ar avea frustrări, ar face atmosferă rea în vestiar. De ce să nu joace în altă parte mai mult? Am pus o clauză ca la transferul următor să iau niște bani. Am păstrat un procent, da”, a afirmat Iftime în exclusivitate pentru GSP.

Dragu este al treilea jucător adus în această iarnă de Adrian Mititelu. În Bănie au mai ajuns mijlocașul defensiv Idris Bounnaas (21 de ani) și stoperul Rokas Lekiatas (25). Pe poziția lui Dragu, FCU îi mai are pe Andrea Padula și Matheus Mascarenhas. Primul, jucător cu dublă cetățenie, română și italiană, a fost titularul postului în ultima vreme.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles