fbpx

Andrei Ivan: „Sper să le dăm peste nas”

Fostul căpitan al Universității Craiova a vorbit despre interesul bucureștenilor, dar și despre planurile pe care le are în 2019! Andrei Ivan este om de bază la Rapid Viena, dar mai ar trei ani de contract cu Krasnodar . Atacantul spune că nu vrea să revină în România în viitorul apropiat.

Nu ştiu unde voi fi peste 2-3 ani. Vreau să muncesc în continuare. Nu am nimic cu FCSB, dar nu vreau să mă întorc în România, mă simt bine la Rapid Viena şi vreau să continui aici. Mai am contract şi cu Krasnodar trei ani, vedem ce va fi la vară, a declarat fostul alb-albastru pentru Telekom Sport.

Andrei Ivan are planuri mari în ceea ce privește Campionatul European U21. Internaționalul român speră să ajungă cât mai departe, poate chiar în finală și vrea să le dea peste nas celor ce nu au încredere în șansele tineretului la câștigarea trofeului.

Mă gândesc să merg cât mai departe cu naționala under 21 la Euro, să jucăm finală sau semifinală, şi cu cei mari să merg la Euro. Sunt foarte importante (n.r. – meciurile de la Europeanul de tineret), pentru noi jucătorii și pentru întreaga Românie. Sperăm să mergem acolo şi să facem treabă bună, a spus Ivan pentru Telekom Sport.

Foto: cugetliber.ro

Citește și: Mitrita ține capul de pagină al site-urilor din New York!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0