37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Andrei Ivan, înapoi în Bănie! Singura condiție pusă de ruși!

Repatrierea lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova prinde tot mai mult contur. Un singur lucru mai e de rezolvat.

 

Nu s-a încheiat bine prima parte a campionatului, iar clubul craiovean a început să acționeze în mercato. Presa italiană a anunțat ieri că transferul definitiv al lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova a fost perfectat pentru 700.000 de euro.

 

Oltenii sunt deciși să continue mutările pentru întărirea compartimentului ofensiv prin repatrierea lui Andrei Ivan. Varianta este vehiculată încă de la începutul acestei luni (mai multe detalii găsiți aici).

 

De ce depinde mutarea lui Ivan înapoi la Craiova

 

În puzzle-ul revenirii lui Ivan sub formă de împrumut în Bănie de la FC Krasnodar s-a mai strecurat un element. Esențial pentru parafarea înțelegerii: rușii cer ca în cazul în care-l cedează pe atacant înapoi la Craiova să aibă garanția că acesta va fi titular meci de meci. Este clauza care momentan împiedică mutarea. Motivul este evident: atacul Universității Craiova a funcționat fantastic în actualul sezon. Careul de ași format din Gustavo – Băluță – Mitriță – Burlacu marcând 26 din cele 34 de goluri din campionat ale oltenilor. O impunere a lui Ivan în primul 11 ar echivala cu tragerea pe bancă a unuia dintre golgheteri, cu posibile consecințe asupra potențialului ofensiv al Craiovei. Având în vedere contextul, mingea este în terenul conducătorilor Universității Craiova.

 

În 101 meciuri pentru Universitatea Craiova, Andrei Ivan a marcat de 19 ori și a reușit 13 pase decisive. La Krasnodar nu doar că nu s-a întâlnit cu golul, ci și prezențele în formație au fost meteorice, doar 6 în campionat, în total 76 de minute jucate. Ultima reușită a lui Ivan datează din 30 aprilie 2017, în victoria cu 3-0 de la CFR Cluj.

 

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din CRAIOVA! 

Citeste si:

Alina Ciucu, aruncată pe șine. Tatăl fetei: „Nu pot da vina pe femeia care a împins-o”

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles