16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Șanse imense de revenire! Andrei Ivan: „Voi fi pe stadion la meciul cu CFR Cluj”

Andrei Ivan nu s-a adaptat la Krasnodar și sunt negocieri să se întoarcă în Bănie. Care sunt condițiile pentru a se perfecta mutarea!

 

Universitatea Craiova pregătește o revenire de senzație în Bănie: cea a lui Andrei Ivan, potrivit Digi Sport. Internaționalul român nu s-a adaptat deloc în Rusia. A jucat doar în patru partide, în plus accidentările l-au ținut departe de gazon în ultimele două luni. Oltenii țintesc împrumutul său pentru șase luni pentru a-l repune pe picioare, fapt care este și în interesul grupării din Krasnodar.

 

Andrei Ivan a declarat pentru DigiSport: ”Nu am auzit nimic despre un astfel de transfer. În ultima perioadă, m-am concentrat mai mult pe refacere, decât pe ce va fi din iarnă. Sunt bucuros pentru că am revenit pe teren, și sunt complet refăcut, după aproape două luni de la operație.

 

Oltenii au declanșat „operațiunea Andrei Ivan”

 

 

„Dacă cei de la Craiova mă vor, și conducătorii mei vor fi de acord, de ce nu? Dar, asta, vedem. Acum mă pregătesc pentru ultimele meciuri ale echipei mele din acest an. Pe 14 decembrie vin în țară și voi fi prezent pe noul stadion la meciul cu CFR Cluj”.

 

Andrei Ivan a ajuns la Krasnodar în august contra sumei de 3 milioane de euro. Potrivit contractului încheiat între părți, clubul oltean ar mai putea primi aproximativ un million de euro în funcție de realizările jucătorului în tricoul verde al rușilor.

Comentam pe Facebook

Citeste si: Cum a revenit Băluță în Bănie! „Am avut tupeul să i-l propun lui Rotaru!”

Sursa foto: ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles