-3.7 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

Andrei, un tânăr din Olt, a fost diagnosticat cu leucemie! Și tu îl poți ajuta!

Băiatul este student eminent la Politehnică, iar părinții au făcut tot ce le-a stat în putere ca să-i salveze viața, însă Andrei are nevoie de o sumă uriașă de bani

Andrei Cristian, un tânăr de numai 23 de ani, din Corabia, student eminent la Politechnică, luptă cu leucemia mieloidă acută. Viața studentului a fost dată peste cap anul trecut, când a aflat diagnosticul cumplit. A urmat un transplant medular, însă boala a recidivat. Părinţii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-i salva viaţa, însă totul depinde de o sumă uriaşă de care aceștia nu dispun dar care poate fi strânsă doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare. Cei care doresc să-i întîndă o mână de ajutor lui Andrei Cristian o pot face donând AICI.

Pentru Andrei au urmat ore nesfârşite de terapie, medicamentaţie constisitoare, chin si agonie. Speranţa i-a fost pusă într-un transplat modular, care a avut loc la Spitalul Fundeni, dar din nefericire boala a recidivat şi toate aceste intervenţii medicale au dus la apariţia altor probleme, colostomă, otită medie seroasa acută, trombocitopenie secundară, noteaza Gazeta Noua.

În cautarea unei speranţe la viaţă, familia a ajuns la o clinica din Israel unde doctorii au speranţa că acest tanar poate lupta si depăsi aceasta boală. Un transplant modular în clinica din Israel este şansa lui Cristian de a lupta cu aceast teribil diagnostic.

„Suma necesara pentru aceasta intervenţie este de 290.000 de euro. Este crunt si nedrept să fii nevoit sa plateşti asemenea sume pentru o şansă la viaţa. Starea lui este foarte grava si trebuie transferat urgent la clinica din Israel. Familia se lupta cu costuri enorme de peste un an de zile, şi din pacate nu sunt fonduri suficiente de a acoperi si aceasta nouă intervenţie.

Nu vrem sa cerem sume mari, nu ne dorim sa punem pe nimeni in dificultate financiară, însa îndraznim sa cerem putin de la fiecare. Noi avem credinta ca putin cu putin putem schimba o viata. O suma mica pentru fiecare din noi, poate schimba viata lui Cristian! Haideti sa fim alaturi de Cristian in aceasta lupta”, este mesajul prietenilor, care au iniţiat o strângere de fonduri pe Facebook.

Cei care doresc să-i întîndă o mână de ajutor lui Andrei Cristian o pot face donând AICI.

Un oltean și-a bătut fosta soție cu furca, în Saulesti! Luptătorii SAS au intervenit

Accident la Curtisoara! O tânără și-a făcut mașina praf

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles