7.3 C
Craiova
vineri, martie 1, 2024

Andrei Preda: „FC Unica nu are legătură cu Universitatea Craiova”

O parte importantă din Peluza Sud 97, în frunte cu Andrei Preda, își dorește o singură echipă în Craiova, dar fără Adrian Mititelu în conducere!

Andrei Preda s-a dezis de echipa lui Adrian Mititelu. Odată cu el, mai mulți lideri din Peluza Sud 97 au decis să plece din galerie și să nu mai susțină FCU Craiova. Acum, fostul lider al suporterilor ce erau de partea lui Adrian Mititelu își dorește o singură echipă în oraș, dar nu în orice condiții.

Andrei Preda vrea o singură echipă în Craiova

„Nu vreau să mai fiu asociat cu FC Unica sau cu noua galerie a echipei groparului Craiovei. Grupurile Praetoria, Capillati, Legione Sud București și o parte din Puștanii Purisani nu susțin echipa lui. Considerăm că FC Unica nu are legătură cu Universitatea Craiova.

Cum nici noua galerie nu are legătură cu Peluza Sud 1997, de acolo lipsind membri și grupuri importante. Pe viitor sperăm că poate cineva sau ceva va face ca în oraș să fie o singură echipă fără acest om care a făcut numai rău orașului și mai ales echipei de fotbal”, a declarat Andrei Preda, zis „Gogoașă”, pentru FANATIK.

Fuziunea e aproape imposibilă

Chiar dacă mulți se gândesc la o fuziune a echipelor din Craiova, acest scenariu pare aproape imposibil. Adrian Mititelu vrea să facă totul pe cont propriu. Totodată, Mihai Rotaru a început deja să aducă investitori noi la CS Universitatea Craiova. El vrea să se retragă, cu timpul. Astfel, dorința lui Andrei Preda și a multor suporteri ai fotbalului craiovean, e greu de realizat.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles