14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Anișoara Stănculescu: „Sper ca 2024 sa fie vremea noastră, vremea dreptei”

Președintele PMP Dolj, Anișoara Stănculescu, se gândește la formarea unui pol de dreapta la nivel local, cu USR și Forța Dreptei!

Eugen Tomac, președintele PMP, a vizitat Craiova, miercuri. După ce europarlamentarul a explicat faptul că este hotărât să continue campania „Semnează pentru România în Schengen”, au urmat discuțiile legate de alegerile din 2024. Anișoara Stănculescu a vorbit despre posibilele strategii de la nivel local, în timp ce șeful partidului a atins subiectul la nivel național.

Anișoara Stănculescu speră ca 2024 să fie un an de dreapta!

Președintele PMP Dolj, Anișoara Stănculescu, nu exclude formarea unui pol de dreapta, în ceea ce privește alegerile locale din anul 2024. Ar fi vorba despre o alianță cu USR și cu Forța Dreptei. Totuși, ea explică faptul că, până în acest moment, nu s-au purtat discuții în acest sens.

Actualul PNL este o dreaptă falsă. PSD este partidul al stângii drepte și PNL-ul este partidul dreptei stângi. Îmi plac jocurile de cuvinte. Vin alegerile și votanții de dreapta nu vor avea ce sa voteze. Este foarte important. Cred că e nevoie de un pol de dreapta, care înseamnă o dreaptă unita, cu partidele de dreapta, respectiv forța dreptei și USR. La nivel local nu am discutat, dar cred ca este devreme. Negocierile trebuie să înceapă de la București. Sper să nu ne prindă toamna. Sper ca 2024 sa fie vremea noastră, vremea dreptei”, a declarat Anişoara Stănculescu, în cadrul aceleiași conferințe de presă.

Eugen Tomac speră și el că PMP va construi o opoziție de dreapta competitivă

Europarlamentarul Eugen Tomac nu s-a ferit să critice actuala guvernare. Acesta este de părere că PNL și PSD vor merge, de mână, către alegerile din 2024. Astfel, președintele PMP consideră că este nevoie de o alternativă pentru cetățeni, în ceea ce privește o opoziție de dreapta.

Vreau să fac trei precizări. PNL a mers în campania din 2020 cu acest mesaj transmis de Președintele Johannis: votați PNL pentru nu a ajunge la putere PSD. Ce avem astăzi? Știe toată țara. România se află pe punctul în care Președintele Johannis va numi cel de-al patrulea premier PSD. Vom avea Guvern PSD, împreună cu PSD. Cred că este necesară o alternativă. Românii așteaptă o alternativă. Convingerea mea este că anul viitor PSD și PNL vor candida pe liste comune și, atunci, este nevoie de o alternativă la această construcție. PMP este pregătit și dispus să contribuie la o construcție de opoziție, de dreapta, la actuala putere”, a spus Eugen Tomac.

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles