fbpx
14 C
Craiova
miercuri, octombrie 27, 2021

Oltene, în 2 ore îți faci baie în Mediterana turcilor! Antalya, mai aproape de craioveni ca niciodată!

Astăzi, primul avion cu destinația Antalya și-a luat zborul de pe Aeroportul Internațional Craiova.

 

Aeroportul International Craiova impreuna cu agentia de turism Prestige Tours International a inceput operarea zborului direct catre Antalya. Noua destinatie este pusa la dispozitie de agentia Prestige Tours powered by Calypso Tour, parte a Holdingului Caly din Turcia.

Zborul este operat cu o aeronava Airbus A321, cu 216 locuri, inregistrata sub pavilionul companiei Atlas Global, incepand cu 31.05.2018 si va dura pana pe 20 septembrie 2018, cu o frecventa saptamanala si plecari in fiecare zi de joi.

„Noua cursă vine să completeze o ascensiune evidentă a activității la Aeroportul Internațional Craiova, care va depăși, probabil, recordul din 2017, având în vedere că, la această dată, deja se apropie de 190.000 de pasageri de la începutul anului.Toate acestea confirmă necesitatea demersului pe care îl derulăm din acest an, pentru extinderea terminalelor de plecări și sosiri. Investiția de aproape 8 milioane de euro va contribui în mod semnificativ la dezvoltarea aeroportului, deoarece va crea condiții pentru procesarea pasagerilor din 4 aeronave simultan și va putea susține o creștere a traficului până la aproximativ 900.000 de călători annual”, a spus Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, prezent la eveniment.

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles