fbpx
-6.6 C
Craiova
marți, ianuarie 19, 2021

Dinamo, în mâinile a trei foști antrenori ai Craiovei!

Ultima șansă pentru Dinamo! Cine îi mai scapă pe bucureșteni de la retrogradare!

- Advertisement -

Adrian Mihalcea este deja istorie la Dinamo, Peluza Catalin Hildan-Dinamo a anunțat printr-un comunicat despărțirea de tehnician și sosirea unui nou antrenor. Salvarea lui Dinamo stă în mâinile lui Gheorghe Multescu, supranumit și smurdul.

„În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ținând cont și de situația critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulțescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar. Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo și ProgramDDB, care prevede obținerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului. Boardul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei. Dorim să precizăm că nimic nu este adevărat din toate speculațiile apărute în presă încă de aseară. Boardul DDB a fost atent la poziția membrilor DDB și a suporterilor în general, dar de aici până la a numi un antrenor este cale lungă. Clubul Dinamo nu a fost preluat de către ProgramDDB și deocamdată nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor. Dorim să subliniem că propunerea înaintată către boardul DDB nu conține și alte variante de antrenor, așa cum s-a speculat în presă. Apreciem încrederea voastră față de acest Proiect Socios și răbdarea de a primi comunicările oficiale. De asemenea vă mulțumim pentru susținerea manifestată față de Proiectul DDB în ciuda situației dramatice în care se află echipa de fotbal. Cu cât lucrurile s-au degradat mai mult în cadrul clubului sub actuala conducere, cu atât mai important devine rolul nostru. E foarte important să înțelegem acest lucru. În prezent, ProgramDDB are dreptul de a fi consultat și considerăm acest lucru un mare câștig.  Dar, prin acest Proiect Socios, vom avea în curând un cuvânt mult mai greu de spus pentru destinul clubului pe care îl iubim. Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă. Ne-am făcut partea ca suporteri, am sprijinit și încurajat echipa în tot acest timp și o vom face și de aici înainte. Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulțescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se știe despre el că a salvat și alte echipe aflate într-o situație asemănătoare. Mulțescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenții. Răspunsul dat de Gigi Mulțescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”, au transmis dinamoviștii.

Dinamo este în mâinile a trei foști antrenori ai Craiovei, Gigi Mulțescu, noul antrenor al câinilor, Emil Sandoi antrenorul Chindiei Târgoviște și Mircea Rednic antrenorul Politehnicii Iași. Cei 2 din urma lupta să își salveze echipele de la retrogradare în timp ce Mulțescu va mai încercă o resurscitare, de aceasta data pe Dinamo.

Mulțescu a mai fost pe banca dinamoviștilor în 3 rânduri, în 1990-1991 pentru 4 meciuri, în 2007-2008 pentru 5 meciuri și ultima data în 2012-2013 pentru 8 meciuri. Noua era Negoiță de la Dinamo a început cu Mulțescu pe banca iar suporterii spera să se termine tot cu el ! La Craiova a fost în 2016-2017 și a antrenat în 42 de meciuri, devenind foarte iubit și în Banie !

Emil Sandoi a preluat-o de curând pe Chindia Târgoviște, care este ultima în Liga 1 și spera să o salveze de la retrogradare. Este o legendă a Craiovei, fiind în 2 rânduri jucător dar și tehnician din 2014 până în 2016 în 56 de partide. Mircea Rednic a fost îndepărtat de conducerea dinamovista cu toate că fanii nu își doreau acest lucru. A ajuns la Politehnica Iași unde este pe locul de baraj. A antrenat-o și el pe Craiova în 2004 pentru 8 meciuri. Pentru moment, lupta la retrogradare se dă în 3, Chindia,Dinamo și Poli Iași cu tehnicieni trecuți prin Bănie care au o misiune comuna, salvarea propriei echipe de la retrogradare.

Foto: digisport

În 3 minute poți să vezi și: FCSB dă lovitura și transferă încă un fotbalist!

Variantă de transfer surpriză: Băluță în locul lui Alibec!

Petrescu: “Cred că toată tara vede cine trebuie să câștige campionatul!”

 Întăriri pentru Liga 1: Rapid are un nou acționar!

Gică Craioveanu: „Fug ca nebunul!”

500.000 de euro pentru transferul lui Damjan Djokovic!

Oltenii îi fac în ciudă lui Vlad: „Dacă alegea un alt drum era mai sus”

Rotaru îl face pe Gigi precupeață!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,380FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0