fbpx

Antrenorul ce va conduce România la barajul pentru EURO!

România mai are o șansă iar Federația nu vrea să riște absolut nimic! Cine va conduce naționala la baraj!

Contractul lui Cosmin Contra expiră în luna decembrie, iar până atunci îi va mai conduce pe tricolori în meciul cu Spania. După meciul fără miză, Federația Româna de Fotbal va fi nevoită să ia o decizie extrem de importantă pentru fotbalul românesc: Cine va conduce România la baraj.

Datorită noii competiții, mai exact Liga Națiunilor, pe care multă lume nu a luat-o în serios, România mai are o șansă să ajungă la EURO, disputând un baraj, cu o echipa ce nu se cunoaște deocamdată. Astfel, tricolorii vor avea nevoie de un antrenor. Sunt șanse foarte mici ca actualul selecționer să rămână pe banca naționalei, dar se poate întâmpla. Este posibil ca Federația să meargă pe continuitate și să-i dea șanse lui Contra până în ultima clipă, ba chiar mai mult decât atât.

Cea mai realistă mișcare pe care FRF o poate face ar fi numirea lui Dan Petrescu în funcția de selecționer. Antrenorul celor de la CFR Cluj este cel mai bun antrenor român în acest moment.

Gică Hagi este cel de-al doilea nume vehiculat în această perioadă. Managerul de la Viitorul Constanța poate fi salvarea fotbalului românesc, dar, în același timp, o eventuală numire poate da naștere multor polemici. Hagi a dat naștere unei echipe de top în Liga 1. A crescut jucători, i-a făcut să câștige trofee și i-a dus în Europa.

Loți Boloni, antrenorul lui Antwerp, poate fi o alegere pentru națională. Experiența și valoarea tehnicianului în vârstă de 66 de ani poate conta, mai ales în vederea unui baraj. În momentul de față, echipa pe care o antrenează în prima ligă din Belgia se clasează pe locul 6, la 4 puncte de locul secund și la 9 puncte distanță de prima poziție.

Edi Iordănescu este unul dintre cei mai contanți antrenori ai ultimilor ani, în Liga 1. Tehnicianul a arătat că poate forma, în orice moment, o echipă competitivă. Iordănescu nu este tocmai cel mai titrat antrenor, iar vârsta nu îl recomandă pentru o poziție de selecționer, dar nici la Contra nu s-au pus aceste două probleme.

O mare surpriză ar putea fi o revenire a lui Victor Pițurcă. Acesta a revenit în fotbal, de curând, la Universitatea Craiova, dar este unul dintre antrenorii cei mai obișnuiți cu turneele finale. O propunere nu ar fi o surpriză, dar o eventuală plecare a lui Pițurcă din Bănie ar fi un adevărat șoc.

Mirel Rădoi a spus că vrea să califice, din nou, România U21 la un nou Campionat European și are responsabilitatea de a conduce naționala și la Olimpiadă. Așadar, este foarte greu ca olteanul să fie convins să preia cârma tricolorilor mari, chiar dacă ar fi cea mai la îndemână variantă.

Mircea Lucescu este liber e contract și poate fi o nouă mișcare în forță făcută de Federație, după ce Anghel Iordănescu a condus România la ultimul turneu final jucat de tricolori.

Cine crezi că va fi selecționerul României? Comentăm împreună pe FACEBOOK

In 3minute poti sa citesti si: Mihăilă poate ajunge direct în Liga Campionilor: „14 milioane, direct!”

FCU Craiova n-are ce căuta în C! Universitatea II, iar pe podium!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Antrenorul ce va conduce România la barajul pentru EURO!
Article Name
Antrenorul ce va conduce România la barajul pentru EURO!
Description
România mai are o șansă iar Federația nu vrea să riște absolut nimic! Cine va conduce naționala la baraj: Îți poți alege favoritul în sondajul de mai jos!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0