Aproape 1 miliard de lei pe SMS-uri la Măruță!

Timp de câteva zile, preocuparea de bază în cadrul unei primării comunale a fost să trimită SMS-uri la Maruta! Și au ajuns la o sumă halucinantă! Dar le-a ieșit, ei sunt învingătorii!

 

Primarul din Bascov, județul Argeș, a cheltuit o căruță de bani, pe SMS-uri la Maruta, pentru a câștiga show-ul TV Duelul Ansamblurilor. „Aproape un miliard de lei au cheltuit angajații Primăriei Bascov pe SMS-uri”, susține purtătorul de cuvânt al liberalilor argeșeni, Gelu Tofan.

 

Subiectul e competiția „Duelul Ansamblurilor”, lansată la emisiunea lui Măruță, de la PRO TV. Câștigat de ansamblul Doina Bascovului, care a obținut peste 60.000 de voturi. Ei bine, și voturile acestea au fost obținute prin SMS-uri, fiecare în valoare de 0,25 eurocenți. Cine a dat căruța de SMS-uri? Angajații Primăriei Bascov, fix de pe telefoanele de serviciu. Fiind de pe telefoanele de serviciu, primarul Gheorghe Stancu a propus ca banii să fie plătiți din bugetul comunei, că doar ansamblul a dus fala localității până hăt departe, în studioul lui Mândruță. Consilierii PNL, dar și colegi din PSD ai primarului nu au fost de acord ca prima factură, cea pentru SMS-urile din semifinală, în valoare de 200 milioane lei să fie plătită de la bugetul local. Așa că rămâne de văzut de unde vor fi dați banii.

 

Partea proastă e că în curând va sosi și a doua factură, cea pentru finală, care ar fi de vreo 800 milioane. Potrivit Digi24, edilul de la PSD afirmă că i se pare cât se poate de normal să susţină un brand local. Mai mult, în timpul emisiunii a declarat că are „foarte multe emoții” și că speră „să mergem cu trofeul acasă”.

Pentru 89% dintre craioveni deszăpezirea a mers prost spre foarte prost!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *