12.9 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Arată-mi că-ți pasă și nu voi pleca niciodată

- Advertisement -

Înainte de toate, iubește-mă. Înainte de toți, respectă-mă. Arată-mi că-ți pasa, iar eu nu te voi părăsi niciodată.

Arată-mi doar că-ți pasa. Voi fi acolo când trebuie. Îți voi da încrederea de care ai nevoie. Te voi respecta, te voi iubi, te voi ajuta și sfătui. Însă, am nevoie de un singur lucru. Sinceritate. Să nu mă minți pentru că miciuna are picioare scurte și voi afla adevărul într-o bună zi. Să nu mă înșeli. Mai bine spune-mi dacă te-ai plictisit și simți că-n relația noastră a intervenit monotonia. Să nu mă ignori pentru că într-o zi te voi ignora și eu. Și nu știu pe cine o să doară mai tare.

Dacă nu mă iubești, pleacă. Dacă nu-mi arăți că-ți pasă, voi pleca eu

Știu ce înseamnă să iubești pe cineva, dar să nu fi îndrăgostit. Probabil e cel mai greu sentiment. E greu pentru că nu-ți dai seama ce simți exact pentru el. Dacă e dragoste sau doar indiferență. Dacă e doar obișnuință sau chiar e dragoste. Ești confuz și nu mai știi ce să crezi.

Dacă ai ajuns să-ți pui întrebări cu privire la relația ta, nu-i a bună. Pentru că dacă n-ai avea nimic de reproșat partenerului, nu ai mai avea astfel de gânduri. Incertitudinile apar odată cu neîncrederea. Greșești o dată, încrederea-i pierdută. E suficient să minți o dată, iar a doua oară vei face la fel.Omul nu învață din greșeli. Când greșește nu învață. Te-a înșelat o dată, se va repeta.

Dacă te iubește, te va respecta. Iubirea vine odată cu respectul. Iubirea înseamnă liniște, comunicare, înțelegere. Iubirea nu-i despre cine iubește mai mult. Iubirea-i despre cine înțelege mai mult. Arată-mi doar că ma iubești. Iubește-mă, până nu mă vei pierde. Arată-mi doar că-ți pasă și nu voi pleca niciodată.

Trebuie sa citesti și http://bit.ly/2ljrrpo

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles